親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

黎緊會同朋友去台北, 4個大人4個3歲小朋友, 想搵傳統酒店2間雙床房或者類似新驛o個種細房平價酒店4間大床房, 價錢大約每pair(一大一小)每晚$400-$600, 請問有咩好介紹? 地點最好近捷運站同方便食野, 我地會包車去機場, 但平日會搭捷運去玩。

台北市內打算去大樹站親子餐廳, 上引水產, 動物園,樂童樂, 士林夜市, 輔大夜市, 誠品, 陽明山草山夜未眠
另外會有2日1夜去宜蘭, 請問有冇包車同景點推介?
打算去宜農牧場葛瑪蘭七賢農場蠟藝彩繪館

請問以上景點適合3歲小朋友嗎?

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆:求:親子台北遊酒店推介

你睇下新驛2人房啦,都好抵住,你預700一晚

男爵府

引用:你睇下新驛2人房啦,都好抵住,你預700一晚

原帖由 karenlyk 於 15-05-02 發表
thx karen 我地最後book 左安的部屋市政府館,包屋,4房,(仲有一間單人房多) nt6600/晚

男爵府

引用:你睇下新驛2人房啦,都好抵住,你預700一晚

原帖由 karenlyk 於 15-05-02 發表
thx karen 我地最後book 左安的部屋市政府館,包屋,4房,(仲有一間單人房多) nt6600/晚

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+karenlyk+於+15-05-02+發表你

原帖由 penguinding 於 15-05-09 發表
揾到啱心水就好喇

首頁

尾頁

跳至