心聲留言

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我仲橙呀!頭先先去睇完中E雷!我咳咳呀!
原文章由 mclam 於 08-7-18 20:10 發表

pk, 去冰樹既小肥牛呀? 禾早排響99樹實左巧doll 荔g, +上5 救糞, 禾d 牙肉巧痛, 同埋粒痰火核刀有d 痛, 耳京忍左巧doll 涼野刀5 duck, +陣要實燒鹽若, 希旺易實胡號可2 7 雷啦!! ...

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 小路 於 08-7-18 21:18 發表
嘩!你玩種牙菜呀?!幾殊教我玩呀?

係呀, 早幾日咪有個topic 講種芽菜既, 禾試下g ma, 不過今晚炒左雷實, 大魚腸化冇街市買個d 咁爽口喎!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 小路 於 08-7-18 21:20 發表

咳又真係巧難巧架, 禾試過咳左成半年, 乜醫都睇暈, 後尾99煲左d 藥材湯比禾忍, 竟然巧返!!

禾平薯成日實熱氣野刀茅樹, 原雷禾5受 duck 荔g 架!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

大宅

原文章由 小路 於 08-7-18 21:20 發表

Po Po,
保重ar, 休息多d至得ga. 今晚早D then la. 5姣掛g玩 la.

首頁

尾頁

跳至