在職全職

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

大家可以分享下戒片方法及經過嗎?

戒片好似好大挑戰咁

Never Too Late!

大宅

2018復活節勳章

未戒夜片,未介屎片,只係介左尿片咋

大宅

回覆:戒片

我仔都係琴日先開始。一訓醒即刻豆佢柯,無。隔左10分鐘就懶左2次

男爵府

我囡都未戒到

大宅

回覆:ling6236 的帖子

通常幾大開始戎?

男爵府

我仔仔23個月已介片片,用左半個月介哂尿尿同臭臭,尿尿就定時帶佢尿尿,甘一定係唔疴,之後就瀨左,甘就同佢講冇褲褲換啦,媽媽叫你疴又唔疴,up住先啦,甘佢實喊又扭計,要忍心,唔理佢,大約up 佢半個中,先同佢換褲褲,甘試多幾次佢覺得唔舒服就冇再瀨(介左尿尿)介尿尿用左10日左右,介臭臭我都係同期做,都係定時帶佢去疴臭臭,(因為我仔係有慣性朝早去)甘當然開豇3都係唔去啦,我係已用成人廁所同佢去(加個小童廁板上去)開豇3係又唔肯坐又扭計,要揾嘢氹1佢坐,我就比粒糖糖佢就肯坐定定,但都係開頭唔肯去之後都係會瀨臭臭,咪又係忍心up住佢一陣(臭臭就up15分鐘=.=),之後同佢講你唔疴廁廁(廁所)就要up住臭臭嫁啦(都真係要好堅定 )就甘2星期左右已介哂尿尿+臭臭^^,(最重要係佢做啱左一定要讚佢喎),例如,疴左尿尿係廁所或臭臭係廁所要話,好叻叻喎,好乖乖喎,真係聽話,媽媽錫哂你,氹下佢其實小朋友學嘢好快,係睇佢肯唔肯做啫^^媽媽們,一齊加油

男爵府

我囝囝呢家乜片都仲咪戒到,啱啱戒緊中。

別墅

是呀,戒片很辛苦,大搏鬥,都唔知點算。學校老師話他可以,但在家就唔去,好煩喔

男爵府

幾大可以教佢呢?

男爵府

我仔今日連環瀨,呢頭抹完地又瀨,仲漏晒落梳化低,跟住我頂吾順幫佢著返學習褲

首頁

尾頁

跳至