親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:新宿 Hotel Gracery

訂咗6月尾,同10歲女兩個人住便宜嗰種哥C拉房(單人房),希望無問題啦

大宅

引用:請問你們坐什麼航空公司去呀?是否都係暑假

原帖由 kukukoo 於 15-05-24 發表
請問你們坐什麼航空公司去呀?是否都係暑假去?
我坐香草,八月中出發,去程零晨機,回程晚機,玩足六日。

大宅

我坐ana,10月出發,早機去晚機返

子爵府

我坐 express 又係去6日,早機去下午機返,年紀大,冇你玩到咁盡

男爵府

回覆:kukukoo 的帖子

出入都算方便。。。。我無加早餐,因為日本太多野食

別墅

我6月中會住3晚, 我仔3歲, 係咪一定要宜家SEND EMAIL去講定會有小朋友同行? 我仲諗住去到先講添

侯爵府

引用:我6月中會住3晚, 我仔3歲, 係咪一定要宜家S

原帖由 安妮亨利 於 15-05-28 發表
我6月中會住3晚, 我仔3歲, 係咪一定要宜家SEND EMAIL去講定會有小朋友同行? 我仲諗住去到先講添 ...
我6月尾住已經send左email去話有小朋友(4.5歲),問酒店有冇拖鞋同牙刷俾小朋友,佢地check到我個booking就覆話會準備俾我

大宅

引用:Quote:原帖由 安妮亨利 於 15-05-28 發表我

原帖由 ming1020 於 15-05-28 發表
我6月尾住已經send左email去話有小朋友(4.5歲),問酒店有冇拖鞋同牙刷俾小朋友,佢地check到我個booking ...
等我都叫酒店準備先,謝謝通知

別墅

引用:Quote:原帖由 安妮亨利 於 15-05-28 發表我

原帖由 ming1020 於 15-05-28 發表
我6月尾住已經send左email去話有小朋友(4.5歲),問酒店有冇拖鞋同牙刷俾小朋友,佢地check到我個booking ...
咁我都send email問定先, thx

大宅

我都訂左呢間,7月尾去.., 有小朋友等我都SEND去問問先,謝謝.

男爵府

請問最近有冇jm住完返黎可分享下twin room夠瞓2大2小嗎? 你地係邊度? 暫時見到wing on$1099 價錢ok嗎? thx.

大宅

wyeth冷知識勳章 陪月勳章 畀面勳章

近唔近shopping 的地方?

大宅

引用:請問最近有冇jm住完返黎可分享下twin room

原帖由 kachun0123 於 15-06-23 發表
請問最近有冇jm住完返黎可分享下twin room夠瞓2大2小嗎? 你地係邊度? 暫時見到wing on$1099 價錢ok嗎? t ...
我是在官網訂的,有優惠,你可以上網睇下,仲可以到免費取消。

大宅

引用:近唔近shopping 的地方

原帖由 summother 於 15-06-24 發表
近唔近shopping 的地方?
在新宿,近閙市

男爵府

引用:Quote:原帖由 kachun0123 於 15-06-23 發表

原帖由 yiutung611 於 15-06-25 發表
我是在官網訂的,有優惠,你可以上網睇下,仲可以到免費取消。
之前睇第一晚冇房, 想訂都唔得, 今朝突然發現有房放番出黎, 即刻訂埋, 最好係免費取消&到付。

唔該晒。

大宅

請問大家book嘅double room 嘅係double room (120床),定係comfort double room (140床)? 睇官網啲資料好似房嘅大細明明一樣,comfort double張床係闊咗,但睇相好似短啲咁,唔知會唔會只係調轉張床就算?

我plan緊2大1小(4歲)住呢間,仲猶豫緊應該訂comfort double定twin room好

大宅

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

引用:請問大家book嘅double+room+嘅係double+roo

原帖由 DJ924 於 15-11-15 發表
請問大家book嘅double room 嘅係double room (120床),定係comfort double room (140床)? 睇官網啲資料好似 ...
我2大1小訂左Twin Room 出年3月出發

大宅

引用:Quote:原帖由 DJ924 於 15-11-15 發表請問

原帖由 杯麵0417 於 15-11-15 發表
我2大1小訂左Twin Room 出年3月出發
我後尾睇到另一個post,有人試過將twin room兩張床拍埋,超大張

侯爵府

引用:請問大家book嘅double room 嘅係double roo

原帖由 DJ924 於 15-11-15 發表
請問大家book嘅double room 嘅係double room (120床),定係comfort double room (140床)? 睇官網啲資料好似 ...
我2大1小(5歲)住過twin bed room,兩張床泊埋一齊瞓好舒服,地下仲可以開到大喼

大宅

畀面勳章

兩大兩小可以book twin bed,夠瞓,仲可以拍埋兩張床。我上次三人房都係拍埋兩張床,張沙發床用嚟放喼。早餐冇試,因為樓下好多選擇。交通方便情度就一般,行去JR東口都要5至10分鐘(5分鐘係年輕人快步急急急行)。浴室就唔錯,幾舒適。

首頁

尾頁

跳至