興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

回覆:牛棚吹水站~是誰令青山也變變了俗氣的咀臉~PART116

今朝mtr 中, 見有一女士(在我入車箱前已坐低)同另一個剛上車既女士交換八達通? 係咩原因

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

引用:今朝mtr 中, 見有一女士(在我入車箱前已

原帖由 JunichiOkada 於 15-06-03 發表
今朝mtr 中, 見有一女士(在我入車箱前已坐低)同另一個剛上車既女士交換八達通? 係咩原因

...
平d車費

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 JunichiOkada 於 15-06-03 發

原帖由 JChan 於 15-06-03 發表
平d車費
平幾多呀? 我係港島線,當第一個女人係柴灣上,我見第2個女人係北角上車,第一個女人係炮台山落。

翡翠宮

貢獻勳章 BK猜猜猜慶中秋 +5熱血勳章

回覆:牛棚吹水站~是誰令青山也變變了俗氣的咀臉~PART116

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+JChan+於+15-06-03+發表平d車

原帖由 JunichiOkada 於 15-06-03 發表
平幾多呀? 我係港島線,當第一個女人係柴灣上,我見第2個女人係北角上車,第一個女人係炮台山落。

...

柴灣 去 炮台山 $6.2
北角 去 炮台山 $4.2

如果北角上車嘅去過海去深水埗, 荃灣嗰頭,同柴灣過海收費一樣,換咗8達通,咁炮台山落嘅慳$2

珍珠宮

留一口氣,荒夜裡點一盞風燈,我們一路同行。

每一個結束,都是一個新開始;集合力量,繼續發聲,They can’t kill us all。

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 JunichiOkada 於 15-06-03 發

原帖由 kiki.kiki 於 15-06-03 發表
為左2蚊,犯法

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 JChan 於 15-06-03 發表平d車

...
唔過海 無平

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:今朝mtr 中, 見有一女士(在我入車箱前已

...
厚多士

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 kiki.kiki 於 15-06-03 發表

為左2蚊,犯法
係友愛表現,有成為會計專員嘅特質。2蚊比拳頭大,一個月大拿拿多左成44大元,wow

琥珀宮

引用:牛首領,見到佢即刻諗起你⋯⋯⋯

原帖由 Pleasure 於 15-06-02 發表
牛首領,見到佢即刻諗起你⋯⋯⋯
好靚仔呀

琥珀宮

引用:Quote:原帖由 nz 於 15-06-02 發表咁似嘅,

無呀,但我相信隻牛bb得意⋯⋯⋯⋯dd law
牛BB,單睇個鼻,係豬BB多D

琥珀宮

引用:笑c我話説咭仔一班畢業生自由神去泡菜國玩

原帖由 aemc 於 15-06-02 發表
笑c我
話説咭仔一班畢業生自由神去泡菜國玩。fb有一張相係佢地在泡菜國影嘅相,咁其中一個 ...
how do i......emmmmm....get the keyboard, use your fingers, type it.

珍珠宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+Pleasure+於+15-06-02+發表牛

原帖由 牛精仔 於 15-06-03 發表
好靚仔呀
Yes

珍珠宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+Pleasure+於+15-06-02+發表無

原帖由 牛精仔 於 15-06-03 發表
牛BB,單睇個鼻,係豬BB多D
人地指鹿為馬,里就指牛為豬

chan803    發表於 15-6-3 13:12

水晶宮

環保接龍勳章

各位早晨

水晶宮

環保接龍勳章

引用:牛首領,見到佢即刻諗起你⋯⋯⋯+ +

牛首領,見到佢即刻諗起你⋯⋯⋯

水晶宮

環保接龍勳章

引用:+本帖最後由+kiki.kiki+於+15-6-3+09:29+編

原帖由 kiki.kiki 於 15-06-03 發表
唔明嘅

琥珀宮

引用:Quote:原帖由 牛精仔 於 15-06-03 發表牛BB

原帖由 Pleasure 於 15-06-03 發表
人地指鹿為馬,里就指牛為豬
陸伯狗話齋,係時候要學識,捉隻牛識脱角

琥珀宮

hktv,個online shopping真係5死都冇用,我呢D已經係daily網上購物狂,佢個平台版面差不突止,已經5係平過人,payment個page真係垃圾到冇朋友,crash都5止,stuck住响credit card可以半個鐘都5郁,撳cancel,佢會hold住你D mall dollars, 亦5會即時release返原有coupon比你,你想再load個transaction嗎? sorry,你由頭再黎過!

最致命係佢嘅cs, online chat基本上係logon5到,比你logon到,等10年亦5會有人應你,唯一好地方,係佢delievery service, 快!

王維基呢間網店,執Q左佢算啦

首頁

尾頁

跳至