親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

公爵府

認識瑞士牛牛第一回 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

到時會喺 Legoland Hotel 住一晚
仲有3晚會喺新架坡
心目中有4間選擇
請比意見, 謝謝!

1. Carlton Hotel
2. Carlton City Hotel
3. Orchid Hotel
4. Hotel Jen Orchardgateway Singapore

我會住第一晚同第三、四晚,邊間較為適合我同我仔入住呢? 佢今年11歲。

別墅

引用:到時會喺 Legoland Hotel 住一晚仲有3晚會

原帖由 Michelmcy 於 15-06-04 發表
到時會喺 Legoland Hotel 住一晚
仲有3晚會喺新架坡
心目中有4間選擇
呢4間我只住過carlton city,感覺很好。新淨,方便(對面有food centre及24小時超市,行去china town約15分鐘腳程),twin room係2張4呎床,所以瞓得好舒服,亦平靚正。唯一缺點係MRT站行去酒店係露天冇嘢遮頭,遇到落雨就呢hea 少少。orchid在carlton city隔離,同樣在Tanjong Pagar 站行3~5分鐘可到,但orchid 好似較舊少少;carlton在city hall站附近但要行遠少少,Jen在Somerset站(好似係唯一一間在MRT上蓋酒店)

公爵府

回覆:nicamchan 的帖子

Thanks.

男爵府

陪月勳章

回覆:8月中會去新架坡, BOOK 酒店問題

我都係8月中去5日,又係1,3,4晚住新加坡。我訂左carlton city hotel

大宅

回覆:8月中會去新架坡, BOOK 酒店問題

Hotel Jen Orchardgateway Singapore
唔好,service差,嘢食差,無security任何人都可以出入酒店各樓層,似apartment

公爵府

引用:我都係8月中去5日,又係1,3,4晚住新加坡。我

原帖由 pak_mama 於 15-06-06 發表
我都係8月中去5日,又係1,3,4晚住新加坡。我訂左carlton city hotel
hi, 我最近改咗
第1,2,4晚會住新架坡
第3晚住 Legoland
避開星期日由SG去馬來西亞會塞車
同埋樂園會多人
我係15/8下午飛,7:30先到SG
而家仲未揾
到心水SG酒店,
希望呢2日有頭緒。

首頁

尾頁

跳至