自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我用開金章就夠期,想換伊萊克斯揭頂式洗衣機,想問一般洗衣大約花多少時間,有無快洗功能,快洗時間會幾耐,你覺得好用嗎?

男爵府

回覆:用緊伊萊克斯揭頂式洗衣機JM入黎

男爵府

快洗半小時,幾好用

男爵府

今日去到百老X,個亞姐係咁sale我買西門子,又話兩年保用,又話氣壓好過油壓,廠家直接保養唔同代理咁簡接,搞到我頭都大埋,宜家返黎又睇過

水晶宮

呢排好多人壞洗衣機??咁多洗衣機post?

男爵府

呢排唔只洗衣機,冷氣機,電視機都要換

公爵府

熱血勳章 畀面勳章

我用緊,唔使睇其他,德國造已經係信心保証啦,而且我用左五年都仲work,快洗35mins左右

男爵府

引用:我用緊,唔使睇其他,德國造已經係信心保証

原帖由 aprilbaby04 於 15-06-17 發表
我用緊,唔使睇其他,德國造已經係信心保証啦,而且我用左五年都仲work,快洗35mins左右

...
我睇揭頂式係法國做,電子屏會唔會好易壞

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:我用開金章就夠期,想換伊萊克斯揭頂式洗衣

原帖由 jaja 於 15-06-16 發表
我用開金章就夠期,想換伊萊克斯揭頂式洗衣機,想問一般洗衣大約花多少時間,有無快洗功能,快洗時間會幾耐 ...
之前用金章,宜家用緊伊萊十年啦!有快洗半個鐘

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:今日去到百老X,個亞姐係咁sale我買西門子

今日去到百老X,個亞姐係咁sale我買西門子,又話兩年保用,又話氣壓好過油壓,廠家直接保養唔同代理咁簡接 ...
白朗(用8年)金章(用6年)伊萊(用10年) 呢三個牌子都用過都ok

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

唔係JM可唔可以答先

香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

公爵府

熱血勳章 畀面勳章

回覆:jaja 的帖子

我記錯左,岩岩睇返係法國,我覺得呢個牌子幾好,之前用過啲雜嘜牌兩年就打柴

珍珠宮

引用:我用開金章就夠期,想換伊萊克斯揭頂式洗衣

我用開金章就夠期,想換伊萊克斯揭頂式洗衣機,想問一般洗衣大約花多少時間,有無快洗功能,快洗時間會幾耐 ...
少量衣服40分鐘

男爵府

引用:唔係JM可唔可以答先

原帖由 rabbit75 於 15-06-17 發表
唔係JM可唔可以答先
OPPA 一樣歡迎啦

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 rabbit75 於 15-06-17 發表唔

原帖由 jaja 於 15-06-17 發表
OPPA 一樣歡迎啦
我就經常用Eco 60°
加埋額外過水
在滿機情況下
通常要3個鐘

個人認為呢個模式洗得最乾淨

香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

男爵府

引用:Quote:原帖由 jaja 於 15-06-17 發表OPPA

原帖由 rabbit75 於 15-06-18 發表
我就經常用Eco 60°
加埋額外過水
在滿機情況下
60度會唔會縮水?

伯爵府

而家d電氣唔耐用囉

大宅

回覆:jaja 的帖子

有快洗 好用 用左10年日晒雨淋 依然安好

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

引用:而家d電氣唔耐用囉

原帖由 yyan 於 15-06-18 發表
而家d電氣唔耐用囉
agree, 以前d機閒閒地都5,7年,10年!!

放下自在

男爵府

我部金章都用十年,D sales都係咁講宜家D機預用5, 6年,唔知真定假

首頁

尾頁

跳至