潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Money媽 發表於 15-6-25 16:44
回覆 stagea 的帖子

FB 有無LINK?
https://www.facebook.com/pages/ROCK-ON/1429831367253119?fref=ts

子爵府

回覆 stagea 的帖子

子爵府

frankie1017 發表於 15-6-18 13:05
乜有A貨咖?著咗咁耐都唔知JelIy bean有假嘢!!
有o架,果時聽做sales d 人講,有大陸廠專出jb a 貨,翻到好真。特別係灣仔某商場好出名賣jb 某幾間

大宅

引用:Quote:frankie1017 發表於 15-6-18 13:05

原帖由 skac 於 15-06-25 發表
有o架,果時聽做sales d 人講,有大陸廠專出jb a 貨,翻到好真。特別係灣仔某商場好出名賣jb 某幾間 ...
我平時都係去始創買多!

大宅

回覆:Jelly beans shoes

有假,聽唔少

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

引用:Quote:原帖由+skac+於+15-06-25+發表有o架

原帖由 frankie1017 於 15-06-25 發表
我平時都係去始創買多!
我都有去!肥事頭婆好熟啦!但日元平左佢都無減價、佢偏貴

大宅

多謝樓主分享,我都買左两對,好靚!

琥珀宮

引用:多謝樓主分享,我都買左两對,好靚!

原帖由 ECABLE 於 15-06-28 發表
多謝樓主分享,我都買左两對,好靚!
你買左邊兩對呀?有無相睇下

首頁

尾頁

跳至