自由講場

跳至

首頁
12345...12

尾頁

珍珠宮

更新#22,23,26,28,29
如果jm 有去開 my dresx睇衫,應該也識去台灣網訂衫

平靚正, 更覺香港啲衫太太太貴……

以前都有淘衫,但中伏太多,人仔又貴
我誠意推介台灣網店訂衫呀
暑假如果去台灣玩,可以順便去收貨呀:D
這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

珍珠宮

引用:如果jm 有去開 my dresx睇衫,應該也識去台

原帖由 貓頭雀 於 15-06-18 發表
如果jm 有去開 my dresx睇衫,應該也識去台灣網訂衫

香港代理 Mark 高左三倍價錢架。
所以直接去台灣果邊,訂返港,比較抵。

如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)

公爵府

引用:如果jm+有去開+my+dresx睇衫,應該也識去台

可以pm我係邊度買?唔該你

大宅

回覆 貓頭雀 的帖子

可給我 taiwan 網站嗎?

珍珠宮

回覆:台灣網訂衫

唔使pm 我 我響度講啦。
我不是代購,我都係在官網/ 購物網訂架。

Joyce shop ,eyescream, 東京著衣。
你搜尋下,就找到了。 後兩者,香港有代理,所以唔寄香港,要運代購網幫手才訂到,或者去台灣旅行時收貨

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 貓頭雀 於 15-06-18 發表如果

原帖由 [email protected] 於 15-06-18 發表
可以pm我係邊度買?唔該你

珍珠宮

引用:回覆 貓頭雀 的帖子可給我 taiwan 網站嗎

原帖由 cheungapple 於 15-06-18 發表
回覆 貓頭雀 的帖子

可給我 taiwan 網站嗎?

水晶宮

2018復活節勳章

引用:唔使pm 我 我響度講啦。我不是代購,我都

唔使pm 我 我響度講啦。
我不是代購,我都係在官網/ 購物網訂架。
即係只有Joyce shop先運到香港?

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

貓頭雀 發表於 15-6-18 13:56

呢間d衫都唔平喎

睇得上眼都成3舊

水晶宮

我訂開gracegift, lativ(好似停左香港), obdesign, pazzo...
起碼唔會同人撞口撞面又撞衫丫。

除左台灣, 我仲會訂asos, choics, zalora..

根本就唔駛出去買野

珍珠宮

引用:Quote:貓頭雀 發表於 15-6-18 13:56 如果jm

原帖由 pomanlife 於 15-06-18 發表
呢間d衫都唔平喎

睇得上眼都成3舊
你指my dress ?? 佢比台灣官網標高左三倍。
所以我話,想買,叔去台灣網買。

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 貓頭雀 於 15-06-18 發表唔使

原帖由 losttoa 於 15-06-18 發表
即係只有Joyce shop先運到香港?
找代購/代收,由佢運來港

珍珠宮

引用:我訂開gracegift, lativ(好似停左香港), ob

原帖由 shannnb 於 15-06-18 發表
我訂開gracegift, lativ(好似停左香港), obdesign, pazzo...
起碼唔會同人撞口撞面又撞衫丫。
係呀, lativ停左香港 只好找代購/代收。
平版u 記,非常好著

大宅

回覆 貓頭雀 的帖子

thank you

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

貓頭雀 發表於 15-6-18 14:18
你指my dress ?? 佢比台灣官網標高左三倍。
所以我話,想買,叔去台灣網買。
係丫, 咁點知係咪台灣網

珍珠宮

引用:Quote:貓頭雀 發表於 15-6-18 14:18 你指my

原帖由 pomanlife 於 15-06-18 發表
係丫, 咁點知係咪台灣網
my dress 有分牌子架,你谷歌果啲牌子,就有台灣官網啦

一陣回家比多些資料大家,我真係好想分享呀! shop得好開心

彩鑽殿

貓頭雀 發表於 15-6-18 14:24
my dress 有分牌子架,你谷歌果啲牌子,就有台灣官網啦

一陣回家比多些資料大家,我真係好想分享呀 ...
等你

水晶宮

2018復活節勳章

引用:Quote:原帖由 losttoa 於 15-06-18 發表即

找代購/代收,由佢運來港
可以點搵架?

公爵府

留毛........

用集運咪可以寄黎HK囉

珍珠宮

引用:留毛........用集運咪可以寄黎HK囉

原帖由 mmpo 於 15-06-18 發表
留毛........

用集運咪可以寄黎HK囉
無錯 叻叻

首頁
12345...12

尾頁

跳至