親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

我們3個女仔由6月19日晚至22日去台北玩,臨時在6月頭先決定飛,所以能夠在這樣急的時間租到車真是好彩(當然是非常合理的價錢啦!)。
我們坐晚機930pm, 我約左司機1130pm在機場等,但因為delay, 要零晨1:30才到,佢不但沒有不滿,還講笑。。在回酒店途中已話要送東西給我這個c9, 以為是講笑,點知第二日真的送了,當然不是因為這禮物,而覺得佢好的。
第二天一上車就送生果給我們吃,說台灣的生果很好吃,當晚送我們回酒店時又買左生果給我們吃,我們不停說不用但他都堅持送我們,令到我們真的覺得不好意思。
又share wifi 給我們,途中不停介紹景點。
最不好意思的是,他送了幾隻糭給我們吃,是臨時到他媽媽家攞的,是他媽媽親時包的,我們又不停的說不用但他都堅持送給我們。。
去過咁多次台灣真的遇過最好的一個,我們比小費又不要。。。他說車費還車費,不會收多的,真的很老實。。 雖然他的外面看上去唔似咁善良的,但真的很喜歡他,人真的很好。。如果有jm想要他的資料可pm我。。

男爵府

引用:我們3個女仔由6月19日晚至22日去台北玩,臨

原帖由 suki1012 於 15-06-20 發表
我們3個女仔由6月19日晚至22日去台北玩,臨時在6月頭先決定飛,所以能夠在這樣急的時間租到車真是好彩(當然 ...
可以pm我司機資料嗎thx

男爵府

我們3個女仔由6月19日晚至22日去台北玩,臨時在6月頭先決定飛,所以能夠在這樣急的時間租到車真是好彩(當然 ...
可以pm我司機資料嗎thx 

大宅

可pm 司機資料嗎?

大宅

畀面勳章

回覆:超好的台北司機,非常滿意。。。

月尾去台北,想要司機資料,thx

大宅

回覆:小羊羊迎迎媽咪 的帖子

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

男爵府

減齡達人勳章

請pm司機資料,謝謝

子爵府

可以PM 司机聯络方法?
可有whatsapp/wechat?

子爵府

引用:徐坤輝 +886-916-946-907

徐坤輝 +886-916-946-907
是甚麽車?幾人車?
黄色出租車?

子爵府

回覆:suki1012 的帖子

可唔可以分享妳嘅行程?包車費用?酒店?Thanks

別墅

我想要司機資料,謝謝

大宅

畀面勳章

可否pm私机資料我?我十月同父母侄女大女去,十二月同老公2女去……因為老人家都over 67,小朋友最大只有6歲最細1歲,所以想包車會方便啲,另我零晨先到台北司機會否不接?

大宅

畀面勳章

thx

大宅

上面已有司機的電話,請大家睇一睇第一頁,另外佢時一架銀色4車,另外有7人色,零晨機問題可問問他,因為我都是差唔多12點先到,他都冇問題。

男爵府

引用:上面已有司機的電話,請大家睇一睇第一頁,

原帖由 suki1012 於 15-06-21 發表
上面已有司機的電話,請大家睇一睇第一頁,另外佢時一架銀色4車,另外有7人色,零晨機問題可問問他,因為我 ...
夜晚接機到酒店收你几$?

侯爵府

引用:上面已有司機的電話,請大家睇一睇第一頁,

原帖由 suki1012 於 15-06-21 發表
上面已有司機的電話,請大家睇一睇第一頁,另外佢時一架銀色4車,另外有7人色,零晨機問題可問問他,因為我 ...
是白牌還是租車公司?因為白牌涉及保險問題,香港份保險也有可能因為不正當的理由而拒絕賠償、台灣山路多

子爵府

引用:Quote:原帖由+suki1012+於+15-06-21+發表上

原帖由 cfs 於 15-06-21 發表
是白牌還是租車公司?因為白牌涉及保險問題,香港份保險也有可能因為不正當的理由而拒絕賠償、台灣山路多:m ...
揀包車有咩要注意,下個月都會去台灣要包車,thx

侯爵府

引用:Quote:原帖由+cfs+於+15-06-21+發表是白牌

原帖由 lai8888 於 15-06-21 發表
揀包車有咩要注意,下個月都會去台灣要包車,thx
正常租車公司,而不是白牌。反正價錢一樣、出機場900、半夜加100-200、包車十小時4000、八人車5500-6000、差不多啦,萬一交通意外,白牌保險唔知點

子爵府

引用:Quote:原帖由+lai8888+於+15-06-21+發表揀

原帖由 cfs 於 15-06-21 發表
正常租車公司,而不是白牌。反正價錢一樣、出機場900、半夜加100-200、包車十小時4000、八人車5500-6000、 ...
我會留意,thx

大宅

我第一天去左,九份,十份,晚上去左陽明山的草山夜未眠餐廳食飯及睇夜景。
今天去左冰展,中午到八仙水上樂園

首頁

尾頁

跳至