自由報料

跳至

首頁
45678...11

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:LedTV 的帖子

伯爵府

我中得1隻都好嬲

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:希望cs睇到呢個post又貴!!!!+又引人買

原帖由 Drea 於 15-06-27 發表
希望cs睇到呢個post
又貴!!!!
又引人買又令人失望
佢地唔會理,仲有人唔知佢咁呃人,長期有人用招

wcpcelia    發表於 15-6-30 13:56

大宅

回覆:離晒譜 kinder 出奇旦

我都係得1隻有

大宅

me too, 3 eggs all outdated toys,
kids really disappointed

翡翠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 陪月勳章

男爵府

MommyPanel勳章

以前旦殼有一層朱古力一層牛奶,而家得朱古力,好搵苯,以前啲玩具好好玩又精緻
Black List below seller:魔怪媽媽
waieva13 ,adj4102, tiffytiffy2002
melody00,BAIDEN,heib0910,miffychsno8(Lai mei la)
hi952,waiyi1011,MC82"9277*334"
(BOC =012 608 1009846 9 chan wai yi)

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

男爵府

LedTV 發表於 15-6-26 02:13
價真棧個d $6.5/隻好味又好玩。

次次唔會失望架。
我女又係勁鐘意蛋蛋,阿女鐘意,明知隻蛋唔值都照買,但真係開親都覺d玩具垃圾(以前d玩具好玩好多)。我而家寧願去360度買舊版出奇蛋,朱古力好食d兼玩具新奇好玩d。

大宅

回覆:LedTV 的帖子

我係網店買,雖然貴10蚊,但全部都係minion公仔,仲要隻蛋係全朱古力旦包住,而家香港kinder個朱古力都已經晤係旦超晤抵食,仲要玩具都呃人

男爵府

穎穎熊 發表於 15-6-28 00:24
我係網店買,雖然貴10蚊,但全部都係minion公仔,仲要隻蛋係全朱古力旦包住,而家香港kinder個朱古力都已經 ...
可唔可以pm我邊間網店呀,thx

伯爵府

咁多劣評,即以後唔使買!

男爵府

引用:我係網店買,雖然貴10蚊,但全部都係minion

原帖由 穎穎熊 於 15-06-28 發表
我係網店買,雖然貴10蚊,但全部都係minion公仔,仲要隻蛋係全朱古力旦包住,而家香港kinder個朱古力都已經 ...
可唔可以話我知邊間,阿仔好想買avengers呀, many thanks

男爵府

引用:係呀,我都中左招

原帖由 kwokregina 於 15-06-25 發表
係呀,我都中左招
X2

大宅

其實d貼紙係行街逐間鋪去貼,係d職員冇腦求其答d客

複式洋房

其實同佢哋投訴係無用㗎!因為對佢哋嚟講,呢個係「正確」營銷策略。如果一盒三隻蛋都係消費者想要嘅玩具,咁樣消費者就好快儲完一套,而停止購買。佢哋話會同cs反映,都只係hea你啫。佢哋一定唔會改善㗎!

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:咁多劣評,即以後唔使買!

原帖由 momososo 於 15-06-28 發表
咁多劣評,即以後唔使買!
唔好再買佢啦,垃圾玩具+難食朱古力。

yan511229    發表於 15-6-29 00:35

瑪瑙宮

引用:Quote:LedTV+發表於+15-6-26+02:13+價真棧

原帖由 Lalaboy 於 15-06-28 發表
我女又係勁鐘意蛋蛋,阿女鐘意,明知隻蛋唔值都照買,但真係開親都覺d玩具垃圾(以前d玩具好玩好多)。我而 ...
係吖,買外國旦又好食又好玩。

呢d kinder joy 蛋擺明cheap 朱古力+cheap 玩具。成本低過kinder surprise

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我都中過招,全部垃圾玩具

首頁
45678...11

尾頁

跳至