美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

引用:見到即去爬文先,麻煩晒mimorjai+jm

原帖由 ideallity 於 15-06-26 發表
見到即去爬文先,麻煩晒mimorjai jm
咪客氣!後少少有我sharing 仲有幾個post 好多jm 都share 過。你用search engine search 下吧

子爵府

回覆:請教impress 同three foundation邊隻好啲?

impress現毛孔?long lasting?

子爵府

回覆:請教impress 同three foundation邊隻好啲?

dior ok?

男爵府

畀面勳章

我都係想入impress cream foundation,我本身都係T-zone油,兩面乾,我去左sogo counter試上面,佢雖然係cream狀,但其實佢好薄身,有coverage得來唔厚,BA話個粉底越耐會越靓,因為同皮膚融入左,咁佢當時用impress base, cream foundation and 碎粉上,塊面毛孔係細膩左,同埋真係薄,不過我覺得有些matt,我當日晚上6點幾上,都回家時9點幾,個妝都keep到!

因為佢唔平架,香港賣$1100,日本都要Yen12000,你最好去counter試下先!

我考慮緊買唔買,如果買都係lotte duty free最平...平過日本!

大宅

引用:我都係想入impress cream foundation,我本

原帖由 mk1979 於 15-06-26 發表

我都係想入impress cream foundation,我本身都係T-zone油, ...

首頁

尾頁

跳至