親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

please pm me if you have details, thanks.
包車去曼谷 Safari World +chocolate village

大宅

回覆:包車去曼谷 Safari World +chocolate village

我都想知

複式洋房

我都想知x2

伯爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

回覆 kwokcarol 的帖子

我開頭都打算同一日去SAFARI WORLD + CHOCOLATE VILLAGE
問過包車要THB 4100
但之後我又問過胡慧沖佢話其實唔需要同一日去.
因為由SAFARI WORLD 去CHOCOLATE VILLAGE 其實都唔順路.
唔會因此而慳左車費.

子爵府

畀面勳章

回覆:SHARONJULIO215 的帖子

我係同一日去,司機話順路,係咪比人呃咗呢

伯爵府

回覆 lovehimhim 的帖子

但可能對於司機來講條條路都係通.應該唔會呃你掛.
最緊要大家傾定價錢.
其實最怕上午去完SAFARI WORLD ,黃昏再去CHOCOLATE VILLAGE 小朋友會好攰.
所以最後都決定分開兩日去.

大宅

回覆 SHARONJULIO215 的帖子

請問你的報價是多少? 由那兒往 chocolate village? 可否比司機聯絡給我? 謝謝!

伯爵府

回覆 ACAC 的帖子

我由SIAM KEMPINSKI HOTEL 去SAFARI WORLD (兩大一小) THB3400 (包入場及LUNCH)
問左如果同一日去埋CHOCOLATE VILLAGE 要THB 4100.
但我怕小朋友辛苦所以決定分開兩日去.
到時直接叫酒店幫我搵TAXI 去CHOCOLATE VILLAGE.

複式洋房

SHARONJULIO215 發表於 15-7-2 13:59
回覆 ACAC 的帖子

我由SIAM KEMPINSKI HOTEL 去SAFARI WORLD (兩大一小) THB3400 (包入場及LUNCH)
請問你係邊到book?係咪2大1小 一架車定同其他人一齊?可以截埋你地入園近距離睇動物嗎?
可否俾租車聯絡方法我?我都搵緊,唔該

伯爵府

回覆:phoebew124 的帖子

我係包private car,我8月頭先去喎,仲未知好唔好呀。但我問左幾間呢間價錢最合理。(我都係bk jm介紹咋)

複式洋房

SHARONJULIO215 發表於 15-7-2 16:12
我係包private car,我8月頭先去喎,仲未知好唔好呀。但我問左幾間呢間價錢最合理。(我都係bk jm介紹咋)

可否pm你book呢間聯絡方法俾我問下?我今個月底出發,感謝!

複式洋房

SHARONJULIO215 發表於 15-7-2 16:12

...
可否pm你book呢間既聯絡方法俾我? 我今個月底出發,感謝!

伯爵府

回覆:phoebew124 的帖子

Pm 給你

大宅

引用:回覆+ACAC+的帖子我由SIAM+KEMPINSKI+HOTEL

原帖由 SHARONJULIO215 於 15-07-02 發表
回覆 ACAC 的帖子

可以pm埋我嗎?thx

大宅

可否PM給我?Thx!

別墅

BK Milk勳章

可以pm!thx

伯爵府

全部已pm 了

男爵府

回覆:包車去曼谷 Safari World +chocolate village

我8月頭去,本想same day去,睇黎分兩日穩陣d

子爵府

2023年兔年勳章

回覆 SHARONJULIO215 的帖子

Can u pm me also? Thx.
27/11 就是我的大日子呀!!

大宅

Please pm me, thanks...

首頁

尾頁

跳至