親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

上星經booking.com 訂咗房,有收到booking.com 的確定電郵,但我又有send mail 俾酒店,不過幾日都冇收到回覆,會唔會冇房呢?

第一次經呢個網站訂房,有d擔心

大宅

回覆:救求:訂房問題

你print張確認email去,入住時交比柜檯登記就得,唔洗自己聯絡酒店架!

王國會長

王國會長

mobi44 發表於 15-7-1 22:07
你print張確認email去,入住時交比柜檯登記就得,唔洗自己聯絡酒店架!

非必須但同酒店reconfirm 穩陣D. 我次次都有做.

大宅

我經旅行社book咗8月尾酒店,不過我都會自己再e-mail去酒店確認一下,酒店即日好快覆咗,確認咗自己心理上都好d,因為曾經試過想book野柳某酒店,但e-mail去係唔覆的,去酒店facebook問又唔答叫我自己打去台灣酒店問,老實講間酒店係咁差服務態度,我相信如果有咩事的話酒店都唔會好上心處理,呢d酒店我唔會book

男爵府

引用:上星經booking.com 訂咗房,有收到booking.

原帖由 21520826 於 15-07-01 發表
上星經booking.com 訂咗房,有收到booking.com 的確定電郵,但我又有send mail 俾酒店,不過幾日都冇收到回 ...
我都用booking.com book左民宿,隔日就有email recomfirm了

琥珀宮

引用:上星經booking.com+訂咗房,有收到booking.

原帖由 21520826 於 15-07-01 發表
上星經booking.com 訂咗房,有收到booking.com 的確定電郵,但我又有send mail 俾酒店,不過幾日都冇收到回 ...
我試過酒店無回覆email,就再email比booking agent,咁agent覆番我話酒店已確認有訂單,之後就收到酒店回覆了!

伯爵府

2023年兔年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

回覆:救求:訂房問題

我都用booking.com 訂左,都有email/we chart 佢地confirm booking .我只係係佢地飯店見到個電話,點知we chart 有出現,咪試下問,又有人回應喎

首頁

尾頁

跳至