親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

黎緊10月第一次同3歲女去東京,前前後後得3日玩,如果想其中一日主打shopping。
大家覺得行Lalaport tokyo bay shopping mall好?定周圍行,去幾個站行原宿/上野/澀谷等等.....好?
因第一次去東京,唔知主要shoping收穫既地方係咪都係百貨為主?定周街行會多d收穫。謝謝

別墅

回覆:行shoppingmall好?定周圍行,行原宿/上野......既地方好?

我今次第1次去了橫濱lalaport,正值減價有好多小朋友和大人日系衣服買(只是日本普通的店,並不是大牌子)反而因人多我不太喜歡行百貨公司,除非你要買特定品牌就要行百貨公司、涉谷和原宿。如果你想周圍行,行地下街也不錯的。

禁止訪問

侯爵府

引用:黎緊10月第一次同3歲女去東京,前前後後得3

原帖由 ruru323 於 15-07-18 發表
黎緊10月第一次同3歲女去東京,前前後後得3日玩,如果想其中一日主打shopping。
大家覺得行Lalaport tokyo ...
我早兩星期東京返黎,一家三口(仔4.5歲)同行,我唔知你女性格係點,對於我黎講一日shopping係冇可能,我個仔會不斷嗌走,我有去台場既lalaport,小朋友就係kidzania玩,我同老公輪住去買野,個人覺得台場(豐州)既lalaport快行可預2hr,台場可以行一日架!如果你個女係可以行街既,行原宿新宿都可以

首頁

尾頁

跳至