自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

Chafing 發表於 15-7-18 23:52
我係fb睇到片應該係Legoland停電
入面個男人拍窗大叫
I want my money
超樣衰...

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:有無睇過疑似港人大鬧Legoland條片?

伯爵府

引用:我係fb睇到片應該係Legoland停電入面個男人

原帖由 Chafing 於 15-07-18 發表
入面個男人拍窗大叫
停電無得玩,賠錢好合理。

嘈到比人拍片係樣衰左啲啫。

水晶宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

a影衰香港人
唔好累街坊呀 唔該

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔知會唔會有人出黎講,係大6廣東人扮香港人

珊瑚宮

BK Milk勳章

簡直失禮街坊

水晶宮

好似係壞咗個幾鐘
佢要賠償都唔係唔合理

但係可以有禮貌D,用口講 唔係用手拍人哋嘢

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我係fb睇到片應該係Legoland停電入面個男人

原帖由 Chafing 於 15-07-18 發表
入面個男人拍窗大叫
其實,酒店馬拉人職員一般態度麻麻地,搵個華人職員會好好多。

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

引用:回覆 siuba 的帖子好似成四百蚊張飛

原帖由 iamnote 於 15-07-19 發表
回覆 siuba 的帖子

好似成四百蚊張飛
2日門票才一百幾馬幣×2.1 匯率,唔洗4百港銀

別墅

引用:好似係壞咗個幾鐘佢要賠償都唔係唔合理但係

原帖由 BKsquare 於 15-07-19 發表
好似係壞咗個幾鐘
佢要賠償都唔係唔合理
見到咁無禮貌都唔想幫佢啦!嚇親d屋企人細路仔!

水晶宮

引用:Quote:原帖由 iamnote 於 15-07-19 發表回

原帖由 pomanlife 於 15-07-19 發表
2日門票才一百幾馬幣×2.1 匯率,唔洗4百港銀
我記得係好平

侯爵府

大宅

復活節時都試過突然無水,佢地仲主動提出可退款,我親眼見過一個香港女人係到嘈,話退款唔夠,又話自己book左架車7點先走,而家三點幾點算,係到勁嘈,當時我真係好想鬧個女人影衰曬香港人,人地都已經主動退費,其實除左要用水的地方無得玩,其他都係可以玩的

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

引用:Quote:原帖由 pomanlife 於 15-07-19 發表2

原帖由 BKsquare 於 15-07-19 發表
我記得係好平

彩鑽殿

引用:復活節時都試過突然無水,佢地仲主動提出可

原帖由 kuma_mama 於 15-07-19 發表
復活節時都試過突然無水,佢地仲主動提出可退款,我親眼見過一個香港女人係到嘈,話退款唔夠,又話自己book ...
係嗰度玩既成半都係港人,特別香港假期,周圍都聽到講廣東話

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

一定係香港人, D港式英文同埋把芭蕉扇

唔好成日話B6衰, 其實香港一樣有咁既賤人
今日真係乜假都俾佢地丟清喇

greenpea    發表於 15-7-19 11:51

公爵府

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:復活節時都試過突然無水,佢地仲主動提出可

原帖由 kuma_mama 於 15-07-19 發表
復活節時都試過突然無水,佢地仲主動提出可退款,我親眼見過一個香港女人係到嘈,話退款唔夠,又話自己book ...
我都喺legoland hotel見過有香港女人大鬧話人地執房執得唔乾淨

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

tkop 發表於 15-7-19 10:06
點解我播唔到嘅

cap 圖嚟咋

大宅

香港人好多都好‘浪泥‘,特別出國旅行咩都驚蝕底,其實日本人都怕怕香港人,實在太煩又冇交帶, 卜咗位no show,又唔通知。 所以香港人唔好淨係識話強國人。

首頁

尾頁

跳至