自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我係fb睇到片應該係Legoland停電
入面個男人拍窗大叫
I want my money
個女人就拎住芭蕉扇
地道港式英文叫人哋退錢
重話佢已經唔要求人哋俾返酒店錢喎

圖中男人係度拍緊窗

伯爵府

回覆:有無睇過疑似港人大鬧Legoland條片?

Shameful!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咩事咁失禮??

翡翠宮

真係失禮兼冇品

男爵府

引用:咩事咁失禮??

原帖由 cy101 於 15-07-19 發表
咩事咁失禮??
Fb個post都寫得唔詳細
我估係俾左錢入Legoland玩
點知停電無得玩覺得蝕底啦

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:我係fb睇到片應該係Legoland停電入面個男人

象牙宮

馬來西亞樂高樂園可謂禍不單行,繼前日“吉隆坡園區”失火后,部分園區今午又因斷電無法運作,令訪客埋怨掃興。

有民眾通過面子書發布樂高樂園停電消息,並指這使他們遊玩的興致大減。

該樂園公關迪維嘉受詢時證實,該樂園于今午確實有部分園區因電力供應問題,造成斷電無法操作,不過,這些園區在一小時內就恢復電供,之后繼續運作。

她強調,樂園斷電與前日園內失火毫無關聯,而樂園一直如常運作。

另外,有消息透露,樂高樂園于今午2時許就停電,並且停電超過一小時,停電範圍包括主題樂園和水上樂園區,某些遊客也為此不滿,要求退票。

根據“新聞爆爆看”面子書專頁上傳來自網民Moon Eye“Legoland停電遊客咆哮”視頻顯示,1名被指來自香港的遊客,相信是因為不滿遲遲未退票,而大力拍打服務櫃台的玻璃窗。

該名男士一直喊著要回錢,而視頻出現另一把女聲則說,花了這麼多錢來馬來西亞,卻這樣被浪費時間。

“我沒有要你付酒店(費)和飛機票,你只是說對不起,浪費我的時間和假期,你讓全世界知道你的管理方式。”

根據該專頁,據瞭解,在吵了許久后,才有負責人把錢退給相關遊客。

短片連結:
https://www.facebook.com/417044128381103/videos/853333421418836/

子爵府

醒目開學勳章

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 Chafing 於 15-07-18 發表
入面個男人拍窗大叫

simple is the best~

子爵府

發窮惡?!張飛值幾錢呀?搞到自己咁肉酸!

大宅

真失禮

伯爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章

一定是香港人,香港人英文啊!

禁止訪問

子爵府

回覆 Chafing 的帖子

好肉酸. 使唔使咁呀?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

珍珠宮

痴膠花!!

瑪瑙宮

原帖由 Chafing 於 15-07-18 發表
入面個男人拍窗大叫
點解我播唔到嘅

珍珠宮

BK Milk勳章 畀面勳章

其實香港人不嬲係咁, 成日驚死蝕底。

伯爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章

真失禮

子爵府

核鬼突

我和我最後的倔強,握緊雙手絕對不放,下一站是不是天堂,就算失望不能絕望!

首頁

尾頁

跳至