自由報料

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

請問响 Yahoo 團購買咗野, 要幾耐先有email回覆?

如有問題, 可以打電話 / email 去邊度查詢呢?

THANKS

男爵府

即時有架喎,信用卡扣左錢佢就即刻SD EMAIL比你架
你自己PRINT COUPON

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:Yahoo團購買咗野, 要幾耐先有回覆

試過幾次都係即時回覆的!

珍珠宮

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 +4熱血勳章

Almost 即時!

珍珠宮

MommyPanel勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

T.Tra 發表於 15-7-22 11:58
請問响 Yahoo 團購買咗野, 要幾耐先有email回覆?

如有問題, 可以打電話 / email 去邊度查詢呢?
即時可睇番啦~
你可以在團購嗰版, 再按"購買記錄", 就可睇番和列印出黎~

水晶宮

唔知樓主係咪想問, send 左email 去客服, 要幾耐先有回覆呢

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我一個月買幾次,次次都係即收email

珍珠宮

即時有

首頁

尾頁

跳至