自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:呢間野個買手真是,之前我女件jacket條拉鏈

原帖由 bik1229 於 15-07-29 發表
呢間野個買手真是,之前我女件jacket條拉鏈穿幾次就爛。

已經打左電話比舖經理,她叫我 ...

simple is the best~

珍珠宮

育兒性格勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

珍珠宮

回覆:KT0603 的帖子

舖經理話send 返原廠,7日內覆我。

依家唯有再破費響第二間買雙新鞋,因為驚對公司爛鞋頂唔到回家。

剛在oriental traxxic 購買,開心返喇。

水晶宮

引用:Quote:原帖由 bik1229 於 15-07-29 發表仲

原帖由 KT0603 於 15-07-29 發表
唉呀!我仲想買白色喱士那對添
Me2

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆:catalogux 買的鞋,第一日穿,行15分鐘就甩線

好化學

水晶宮

引用:Quote:原帖由 bik1229 於 15-07-29 發表有

原帖由 cffw 於 15-07-29 發表
無,廢事煩。因為買果時,個店員已經好衰。
呢間我見佢d店員多數好好態度同服務架喎

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+cffw+於+15-07-29+發表無,廢

珍珠宮

回覆:cffw 的帖子

咁大間「太X集團」,大把彈藥。你話小店就算啦,依家小店租金貴搵食艱難。

珍珠宮

bik1229 發表於 15-7-29 13:47
舖經理話send 返原廠,7日內覆我。

依家唯有再破費響第二間買雙新鞋,因為驚對公司爛鞋頂唔到回家。
佢咁大間公司, 無得即時換貨, 唔合理lor.

我n年前試過bibbx買平底鞋 (有幾間分店果間), 正價$5xx買, 點知第一日著發現腳底有釘, un到我隻腳好痛, 而且嚴重甩色, 放工時叫我阿妹拎第二對鞋比我, 跟住一齊去鞋舖叫佢換過對, 開頭sales又話對鞋著過無得換 (鞋底有釘唔係我問題wor!!) 跟住又話send返office睇下先, 我話"咁我聽日返工著咩?? (我以前d工可以著波鞋返工, 真係無幾對平底鞋, 新工唔可以著波鞋), 個sales話無碼, 我話咁換款, 跟住佢先叫manager, 然後又竟然有碼lor
以後blacklist佢

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆:catalogux 買的鞋,第一日穿,行15分鐘就甩線

咁化學

首頁

尾頁

跳至