婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 美之選468 於 15-09-27 發表

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 美之選468 於 15-09-26 發表

民房

即係咁,為左表達對閣下祟高精神既敬意。在下不厭其煩地註冊了親子王國。
雖然閣下稱令尊為粗人,但係令尊係酒樓爆發果一下,我感到莫名既激動,一解我滿肚子既怒氣及為你既不忿。

除你主體既篇章外我都點冇意其他留意,但希望你勿忘初衷,對婚姻好,對大細仔都好,都要盡最大既責任。作為一位男性,我感受到c6壓力非常之大。當代哲學家黎明講過:「左手又係肉 手心又係肉」如果佢唔盡孝道,或者會帶來一生既悔疚;但同時,所謂「百年修得同船渡,千年修得共枕眠」話雖感情唔可以完全由時間衡量,但係相處十幾年,經歷幾許風雨,又共渡無數晚霞,此情叫人難斷。所以亦請你好好支持住你老公。

我謹送上我至誠既祝福,祝福夫婦二人生活愉快;兩子快高長大,66及雙親身體健康。

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 Lovelovebear 於 15-09-27 發

原帖由 肥妹心 於 15-09-28 發表
請問邊個話唔留言呀?人地留得言就有野想表達,你就咪鬼笑人咁計較啦,我都好驚係我,我搵左好耐自己有冇講 ...
樓主對你一直保持禮貌, 如果你係尊重別人就唔好係咁喺度嘈啦!為拗而拗好好玩咩?你自己開左個post 講咪慢慢講囉… 真係睇到你d 留言都覺得煩呀 !

你好心提醒完其他jm咪算囉… 你唔係話唔阻樓主回應咩?結果就不斷留言阻住人, 你想講返當年阿Mi 件事咪自己另外開post 慢慢講囉,阻止樓主有咩意思呢?

大宅

引用:即係咁,為左表達對閣下祟高精神既敬意。在

原帖由 WolfgangCW 於 15-09-28 發表
即係咁,為左表達對閣下祟高精神既敬意。在下不厭其煩地註冊了親子王國。
雖然閣下稱令尊為粗人,但係令尊 ...
多謝你

大宅

引用:Quote:原帖由 肥妹心 於 15-09-28 發表請問

原帖由 Lovelovebear 於 15-09-28 發表
樓主對你一直保持禮貌, 如果你係尊重別人就唔好係咁喺度嘈啦!為拗而拗好好玩咩?你自己開左個post 講咪慢 ...
多謝你

大宅

引用:Quote:原帖由 美之選468 於 15-09-27 發表

原帖由 亞貴 於 15-09-27 發表
冷靜小小,中秋佳節唔好為呢d勞氣

當日千金除咗sell 美容外仲開咗個fb group,
多謝你~

首頁

尾頁

跳至