心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 我仔仔今日兩歲啦!

HI Bobo,

Happy Brithday to your son....

男爵府

好媽媽勳章

sami, 多謝, 我大仔一時時架咋, 都成日同細佬搶玩具架, 不過細佬都唔弱, 昨日拗斷左哥哥副眼鏡, 今晚唔慶祝住, sunday 先開 party, 因為爸爸唔得閒, 當慶祝舊曆生日囉!

男爵府

好媽媽勳章

namnamma, thank you so much!

男爵府

BOBO,

抝斷左個眼鏡?都幾惡喎..............咁咪要幫你仔仔配果副LOR?

乜你大仔要戴眼鏡咩?

子爵府

Bobo,

Happy Birthday to your son!!

Many happy returns!

YanyanMom

伯爵府

[size=x-large]霖霖:

[size=x-large]EE[size=xx-large]祝you生日快樂

男爵府

好媽媽勳章

yanyanmom, beauty, 多謝祝福!

sali, 細佬好鬼惡架, 咩都爭, 我大佬做眼鏡架 ma, so 有幾副, 好彩係爛左舊果副, 剛剛先配左新眼鏡, 佢因為散光呀, so 咪要帶囉

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

BOBO:

祝生日快樂, 快高長大, 聽哂妳話.

May

大宅

[size=small]Bobo,

祝妳細仔" [size=medium]生日快樂,健健康康 " !妳都係呀,唔好只顧2 個太子,忽略左自己身體呀 , 小毛病,要快D 斷尾。
  Love your family!

男爵府

好媽媽勳章

wong, 成日去左邊呀? 見你你好掛係你呀 , thank you 晒!

yingying, 你真有我心, 成日都咁關心我, thank you! 我睇怕都要打打小人啦, 梗緊 d 小毛病跟住晒 :-P

大宅

Happy Birthday!!
祝BB健健康康, 快快樂樂, 幸福成長!!

男爵府

bobo,

你都要配過副眼鏡先得喇!係我問你架...........成日掛住莎莉。HAHA~~~~

sali, 細佬好鬼惡架, 咩都爭, 我大佬做眼鏡架 ma, so 有幾副, 好彩係爛左舊果副, 剛剛先配左新眼鏡, 佢因為散光呀, so 咪要帶囉

男爵府

好媽媽勳章

sami, 不家都 s 字頭, 搞錯左呀, 昨日放左假好 q 多野做 ma, 一時睇錯, sorry! hehe

男爵府

好媽媽勳章

SweetieBaby, 多謝祝福!

大宅

Sorry Sorry, ee 遲大到, e家先得閒..

細霖, ee 祝你身體健康, 精靈活潑, 就番學啦, 要聽話架.
bobo, 時間真係過得好快, 記得細霖出世, 我地去醫院探你, e家又話兩歲, 最緊要你屋企個個都聽教聽話... 係唔係!!

Happy Birthday to 細霖
我係淑女, 唔好欠我 8-) 8-)

男爵府

好媽媽勳章

amy, 無遲無遲, 今日都未過, 多謝晒你呀, 係呀, 時間真係好快, 諗返起仲好似無耐o既事咋!

男爵府

Happy Birthday to you
Happy Birthday dear Lam Lam ~~

Have a great party~~~ YEAH

複式洋房

霖霖,

Auntie 祝你快高長大、聽教聽話、身體健康!唔好成日激媽咪。

[size=medium]** HAPPY BIRTHDAY **

洋房

bobo

我呢個祝福,雖然遲左d,但都趕得到係今日同你仔仔講聲

生日快樂,身體健康,聰明伶俐

民房

I want to say "HAPPY BIRTHDAY" to your lovely baby
海澄是我們的小公主, 小寶貝! 爸媽永遠愛您!

首頁

尾頁

跳至