懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

檢倒有bb 之後因流血已經睇過醫生,醫生一直都話無心跳,但今日突然話有心跳,但係一直誤會係因為胎盤生左個良性腫瘤,醫生都沒辦法肯定會唔會繼續長大,更加無評估生小朋友風險,真係好擔心,

大宅

我地唔係醫生,比唔到專業既意見你。連醫生都話唔肯定風險高低,其實現在嗰選擇權係你身上。在乎於你搏定唔搏

大宅

畀面勳章

我很久之前在法國醫院睇尤達雅醫生都幾好,佢會幫你照bb,及check心跳及有肌肉瘤,及會給意見,你可以去睇下,

別墅

引用:我很久之前在法國醫院睇尤達雅醫生都幾好,

原帖由 amylo91543 於 15-08-05 發表
我很久之前在法國醫院睇尤達雅醫生都幾好,佢會幫你照bb,及check心跳及有肌肉瘤,及會給意見,你可以去睇 ...
謝謝你呀,我都已經唔知咩醫生有經驗睇我,真係好多謝你呀

大宅

畀面勳章

你好5知你有無去睇,其實你睇了私家後,叫醫生寫信給你去政府醫院排產檢及生,你就自己,我自己就係廣華生,但就有去法國睇醫生,因有左後及有肌肉瘤,我將在私家睇了會去返廣華給產檢醫生知情況,等生果日留意下,祝你順利

別墅

引用:你好5知你有無去睇,其實你睇了私家後,叫

原帖由 amylo91543 於 15-08-05 發表
你好5知你有無去睇,其實你睇了私家後,叫醫生寫信給你去政府醫院排產檢及生,你就自己,我自己就係廣華生 ...
醫生有無特別話有咩問題,我奶奶就驚唔食得啲咩,又怕我有危險,法國醫院有無你睇開覺得ok ar ,因為我呢排都數太穩定,又有流血,之前係鮮血,今日都係啡紅色,

大宅

畀面勳章

甘情況醫生有無同你照,及頭果三個月不要食補品,因為肌肉瘤會吸收,到bb5,6個月左右,肌肉瘤就不會更大,停留5mm左右,不會影響生,但你最好每個月睇一次,因為每次幫你度bb頭圍及生長線,因為政府醫院不會做這些,及你這個情況,睇急証,入院險查休息下,我初期有啡入左廣華担心作小產,所以最好多的休息,真係训床果的,總知祝福你順利

首頁

尾頁

跳至