親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

如題

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

回覆:高雄機場可以買到電話卡嗎?

有遠傳同中華電訊

All things bright and beautiful. All things great and small.
All things wise and wonderful. The Lord God made them all.

Cecil Frances Alexander 1818-1895

男爵府

引用:有遠傳同中華電訊

原帖由 HuiTung 於 15-08-18 發表
有遠傳同中華電訊
邊間好d?

男爵府

醒目開學勳章

回覆 小巫BB 的帖子

我上星期買左中華電信, OK呀!

男爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 HuiTung 於 15-08-18 發表有

原帖由 小巫BB 於 15-08-18 發表
邊間好d?
我和C6用中華電信,電話+4G上網。我仔用遠傳3G, 兩者都不錯,不過C6和仔話遠傳快d.

All things bright and beautiful. All things great and small.
All things wise and wonderful. The Lord God made them all.

Cecil Frances Alexander 1818-1895

男爵府

今日到高雄,司機叫我買遠傳因為平d喎,落墾丁路上一路上網都好快

男爵府

回覆:HuiTung 的帖子

多謝分享

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

回覆:高雄機場可以買到電話卡嗎?

我們七月去分別買5日中華電信上網+電話同遠傳淨上網,大概相差NT200-300。

男爵府

candice0528 發表於 15-8-18 19:59
我喺機場買嗰時睇過遠傳同中華,中華平過遠傳喎!我買10日中華無限上網+nt100通話=nt500!
(中華接收都好好)
...
係喎!我7日都要nt500,司機咁講我咪無去睇中華,只見中華好多人排隊

禁止訪問

珍珠宮

amon28 發表於 15-8-18 19:32
今日到高雄,司機叫我買遠傳因為平d喎,落墾丁路上一路上網都好快
上次喺墾丁,去到山區遠傳係冇信號!咁我以為山區先係咁,點不知有一日喺恆春轉車站都收唔到,打去熱線,佢話可能該地區網絡擠塞,真離譜!

別墅

引用:Quote:zzbb+發表於+15-8-18+16:53+如題可以

原帖由 candice0528 於 15-08-18 發表
可以,出咗大堂正對面就有!
謝謝大家

首頁

尾頁

跳至