想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

我24/7放DAY4胎,放胎後14日7/8驗血得4X,11/7 24X,15/7 84X,到今日20/8得28XX,而照陰超只得一個疑似胎囊嘅嘢,0.49CM,但指數唔到1.66陪,我仲有冇機會呢?

大宅

回覆:有冇放胎後HCG低而最後成功嘅JM解答一下我呢

繼續觀察吧,祝好孕

大宅

引用:我24/7放DAY4胎,放胎後14日7/8驗血得4X,1

原帖由 starlight123 於 15-08-20 發表
我24/7放DAY4胎,放胎後14日7/8驗血得4X,11/7 24X,15/7 84X,到今日20/8得28XX,而照陰超只得一個疑似胎 ...
有無流血/啡?

大宅

回覆 fion77 的帖子

冇呀,但指數太低啦,想奇蹟真困難,每次覆診加驗血好似燒緊銀紙咁

大宅

引用:回覆 fion77 的帖子冇呀,但指數太低啦,想

原帖由 starlight123 於 15-08-20 發表

冇呀,但指數太低啦,想奇蹟真困難,每次覆診加驗血好似燒緊銀紙咁
好奇一問,你會唔會due day 後驗孕棒嘅時候顏色已經系好淺(條線)呢?

大宅

我放胎後好耐先深色,好多人顏色好快已經相差好遠

大宅

引用:回覆 fion77 的帖子我放胎後好耐先深色,好

我放胎後好耐先深色,好多人顏色好快已經相差好遠
因為之前我都是個空心胎。中果次真系6D淺線呢,條線深淺。。唔知系唔系同個胎活躍度有關呢?

別墅

回覆:有冇放胎後HCG低而最後成功嘅JM解答一下我呢

我朋友起初係22,醫生唔睇好,但佢最後生左個健康活潑的bb! 加油

大宅

回覆 BabyTang2014 的帖子

可惜到剛驗血已經唔得了,一直驗血增幅未試過兩陪升,啱啱驗只得1.5陪,醫生話唔得了

大宅

引用:回覆 BabyTang2014 的帖子可惜到剛驗血已經

原帖由 starlight123 於 15-08-23 發表
回覆 BabyTang2014 的帖子

可惜到剛驗血已經唔得了,一直驗血增幅未試過兩陪升,啱啱驗只得1.5陪,醫生話 ...
你有冇再照超聲波?見唔見到胎?你指數一路升緊喎,可能胎長得慢姐,再比多啲時間bb

首頁

尾頁

跳至