媽媽會所

跳至

首頁

尾頁

禁止發言

03年9月~醒目仔女~媽咪特區 (Part 3)

大宅

Re: 03年9月~醒目仔女~媽咪特區 (Part 3)

joey,
已經開左part 3啦, thx~~~

別墅

joey,

thanks a lot.
[size=xx-small]大女 : [size=xx-small]9 Sep 03 - 3.57kg (52cm); 9 Sep 07 - 13kg (103cm); [size=xx-small]細仔 : [size=xx-small]5 May 05 - 3.89kg (50cm); 10 Jun 05 - 4.95kg; 9 Jul 05 - 5.52kg (60.5cm); 10 Sep 05 - 6.7kg (66.5cm); 15 Oct 05 - 7.32kg (68cm); 11 Feb 06 - 8.01kg

大宅

唔知會唔會有一日去到Part 100???
哈哈哈~~~~~

*  願我兩個小寶貝身體健康、幸福快樂! *

別墅

Joey,
我會再比張正面的相給你, 多謝你的意見.
我見其他的羊仔羊女, 你整得很趣緻啊!

禁止發言

禁止發言

大宅

Dear all,

我上黎報到!! Thanks Joey!! :-P

別墅

曉晴,

祝adonis今日放濃成功及早日出院.

annie,

sorry,今次真係要"丙"下你老公,點解由佢睇住海琳都會撞到頭又腫,口又流晒血架,真係離晒譜 :-x :-x :-x ,咁囡囡有冇睇醫生呀?海琳,姨姨已幫你鬧了爸爸喇,一於叫媽咪咀番啖先.

joey,

好囉,景祐唔駛去d dirty的地方 :lol:
[size=xx-small]大女 : [size=xx-small]9 Sep 03 - 3.57kg (52cm); 9 Sep 07 - 13kg (103cm); [size=xx-small]細仔 : [size=xx-small]5 May 05 - 3.89kg (50cm); 10 Jun 05 - 4.95kg; 9 Jul 05 - 5.52kg (60.5cm); 10 Sep 05 - 6.7kg (66.5cm); 15 Oct 05 - 7.32kg (68cm); 11 Feb 06 - 8.01kg

禁止發言

男爵府

joey, thank you 你呀, 你真係醒LA, 你一睇就知我POST錯地點幫我POST上黎PART 3 :-P 大女我都吾記得有佢LAW, 剩係掛住細女TIM, 我睇佢黎吾黎LA, 因有時佢要去游水架

大宅

哈! 今朝太busy啦, 所以依家先睇到d messages.
仲係偷雞咋.
Joey,
首先你恭喜你.
1)好開心27/6 可以見到你. Yeah~yeah~yeah..!!!!!!
2)哈,你奶奶睇完個廣告竟然冇嘈, 仲笑笑口咁,我諗佢心裏面一定好開心同自豪姐.(個孫咁可愛):-P
thx for open PART 3 !!!!!

lyon,
我同ejbaby一樣住天水圍.

annie,
真陰工, 細twins(海琳)冇事嗎! 唔好嬲啦.
話說我今朝都差d跌親阿囡呀! 事原阿囡今早沖完涼,著左衫後,我就走去開番個風扇.(當時阿囡訓係梳化到) 咁我諗住好快啦,點知就係果一剎那佢就轉身,好彩比我亞媽見到咋,但佢已經半個身離開梳化.咁我就當然比亞媽”鬧”啦. 如果比老公知仲死d潻呀?!?! 上一次nat nat 係亞媽到”碌”左落地都比我老公”鵝”左好耐,攪到亞媽果晚即刻比”保嬰丹”阿囡食.

大宅

bbcutie
嘩! 咁你幾時返天水圍呀? 咁果日你未會新界,香港一日遊?

大宅

好嘢! 有part 3 喇! Thanks Joey!

joey,
太好喇, 27号可以見到你地, 叫景

洋房

Hello~~~
各位03年9月醒目仔女~媽咪..快來part 3.

禁止發言

禁止發言

大宅

Joey
我send咗相比你la, please check email, 如果張相好模糊, 你話比我聽, 我再send另一張比你, 我都睇咗d羊仔羊女la, 好cute 呀!
真係好la, 你可以去gathering!
仲有,thank you 你幫我地開個part 3!

曉晴
希望adonis快d出院la!
我最初都諗住send babyhouse d 相比joey 整t-shirt, 但係我choose 唔到呀, so 我最後都係send 返平時d生活照

[img align=left]http://www.kariskoo.com/DSCN6281_1.jpg[/img]

別墅

各媽咪,

你地有冇發覺街市冇鴨賣,等我想買d鴨心煲粥仔都唔得,明明有番雞賣啦,點解冇鴨同鵝架

民房

joeychai 寫道:
27.6 奧海城(clubhouse)gathering

1) 日期 : 27�6�04
2) 時間 : pm2:00-5:00
3) 地點 : 帝柏奧海地會所(機鐵奧海城出站, 請選擇奧海城商場2期出口沿扶手電梯向下, 見mcdonald轉入去直行便見到仙跡林)
4) 集合地點時間 : pm1:45奧海城商場地下仙跡林格離空地等(請準時到達遲到不等請自行搭lift上會所,但請盡早call我通知一聲)
5) 費用 :租場 (hk$250 x 3 hour = hk$750 + 每人一件西餅及一包紙包飲品)
當天以出席中人數計算, 請盡量填上人數到時一定要出席, 因我會預備購買飲品同西餅時以你地報人數買的(我會預多幾件西餅及飲品的).
計算方法 : 暫時報名人數43人, 美心西餅4打=200(今次選美心因上次覺東海堂吾係幾好食同好貴呀) 維他飲品48包 =$72, 租場HK$750 
(HK$750+200+72=1022*43=23一位)這是暫時銀碼(全部西餅及飲品都暫以約數計出, 同時亦以當天出席人數計算, 所以請盡量填左出席者一定要出席,以免其他家庭代你出埋費用.
各位重有無吾明呀, 請提出LA....

27 June 2004(Sunday) 奧海城gathering報名參加人數:
1) Ivy x 2
2) Pekkleyin x 2大1B
3) Love-BB x 1大1B
4) deedeegogo x 1大1B
5) amazonhk x 1大1B
6) ms0306 x 1大1B
7) pc9 x 2大1B
8) hellobaby x 1大1B
9) ANNIE x 1大1B
10) bbcutie x 2大1B
11) racrac x 2大1B
12) pangpang7919 x 2大1B
13) winniefun x 1大1B
14) markbean x 2大1B
15) Chandy x 2大2B
16) fan_cs x 1大1B
17) cumama x 2大1B
18) Kwepie x 2大1B
19) mabel_leung x 2大1B
20) pochacco x 2大1B
21) snowswing x 2大1B
22) ec822 x 1大1B ~Ho Lam
23) hei-815 x 1大1B ~Shing Hei
24) BBSing x 2大1B ~ Ian
25) Reb x 2大1B (smaller baby) ~ Louis
26) fion7889 x 2大1B
27) luckybaby x 2大1B
28) joeychai x 1大1B

首頁

尾頁

跳至