夫婦情感

跳至

首頁
56789...17

尾頁

洋房

Re: 你地同老公年齡相差幾年?

he is 12 years older than me,
so I am the first one to get married among my schoolmates

大宅

佢大我四年.

大宅

4 years.

子爵府

1 year older than me

[img align=left]http://www.pau.com.hk/liwood/IMG_0764.gif[/img]Liwood Ma Ma [url=liwood.pau.com.hk/gallery]MyBB Album[/url] [email protected]

別墅

1 year older than me, too

大宅

2 year other than me

男爵府

洋房

he is older than me for 5 years

洋房

1年 :wink: :wink: :wink:

子爵府

4年 :wink:

複式洋房

15年7個月
"我有2個小寶貝"

洋房

Less than 1 month...

大宅

8年

複式洋房

嘩!咁你咪好幸福.佢一定好適遷就你.我一直都想個老公大自己6年以上,可惜,最後嫁左比一個細自己一年嘅男人.

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

14 months :-P :lol:

大宅

23年
我的寶貝女朗朗在5月25日早上7:40分出左世.仍然是全人奶bb,唔肯飲奶粉的體重記錄
5/25 --2.7kg   43cm         6/1   --
6/5   --2.76kg                   6/11 -3.02kg
6/18 --3.3kg                     6/28 -3.75kg
7/5   --4.1kg   58cm         8/5   --5kg
10/4 --6.06kg                  12/6 -- 6.46kg
無磅好耐啦,費事磅,反正都係xs碼,我個女食得行得睡得玩得排牙仲好駛得,又好精力過d大人,足以累死你,磅數仲算d咩呢

等待驗證會員

snoopymummy

wow,23年,咁你老公一定好錫你law
我老公大我3年,我想佢大多我幾年就好了
noniki

大宅

He is 4 years older than me.

大宅

點解你地成日會覺得大好多年就一定會錫多d架,我並無這感覺,相反有時仲好難過
我的寶貝女朗朗在5月25日早上7:40分出左世.仍然是全人奶bb,唔肯飲奶粉的體重記錄
5/25 --2.7kg   43cm         6/1   --
6/5   --2.76kg                   6/11 -3.02kg
6/18 --3.3kg                     6/28 -3.75kg
7/5   --4.1kg   58cm         8/5   --5kg
10/4 --6.06kg                  12/6 -- 6.46kg
無磅好耐啦,費事磅,反正都係xs碼,我個女食得行得睡得玩得排牙仲好駛得,又好精力過d大人,足以累死你,磅數仲算d咩呢

洋房

snoopymummy

要睇吓大幾多啦, 相差太大, 都幾煩. 你們相差很多嗎?

我大老公幾個月, 好似細老. 煩死. 又要自己keep住個look, Anyway, If let me choice one again, I will select a husband at least bigger than me 8 years. :lol:
[img align=left]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_2_56.gif[/img]

首頁
56789...17

尾頁

跳至