自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

就到...呢..
晴晴囡囡出世於2005年4月7日出生的  :-)
晴晴的網頁

珍珠宮

畀面勳章

好想去, 但帶住阿女真係好難慢慢嘆書展

伯爵府

子爵府

好媽媽勳章

等到脛都長啦,終於等到

我個小bb在27/11出世了 27/11 3.46kg 叫恩晞 Kristin ~恩晞豬的相薄~

公爵府

畀面勳章

回覆 #3 alljodesign 的文章

有乜野正書, 我想去啊.

男爵府

Hall 5 Kiss my kids 好多書做半價。 同類英文書 Hall 1 的 page one 得8折。

Hall 1 Page one 全場8折, 好多英文書, maisy, usborne 等等。

Hall 5 朗文 counter 勁多硬皮bb書 (例如: touch & feel 之類, 一律 $45) Ladybird 書就 $23。

Step into reading 景行最平, $100/4本, 但 topic 唔掂。 皓昇比較多 disney topic 的 step into reading, 分類整齊易搵, 連 wall-e & 反斗車王都有齊兩本 $38正價, 1本8折, 5本7折。

荷花有款小朋友的A字架白板連A-Z + 1至0 磁石膠字母, 原價 $149, 折實 $119, 勁掂! toyrus 同類賣 $3xx

HAll 2 星島counter 兒童 disney 故事書原價 $3x-$4x, 1本8折, $100/6本, 包括反斗車王 & 四眼雞丁中文漫畫書。 買滿 $100 disney 系列, 送1份贈品 (公主 or pooh notepad 2/3 A4 size, or 文件墊)。 如買滿 $200, 再送多套1 set 5 本兒童百科 (有自然&名人系列)。

[ 本文章最後由 貞貞 於 08-7-24 12:18 編輯 ]

大宅

又係大出血嘅時間~~

子爵府

有冇人有hall 5 floor plan, 因為lunch 得粒半鐘, 想直入買 exercise ...

thx.
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

男爵府

請問知唔知通常邊日邊個時段最少人?

公爵府

畀面勳章

回覆 #3 wmpl 的文章

唔知d補充練習平唔平呢???

男爵府

一早開門時最少人。

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我睇到Lego同SPI 都有
三百幾

原文章由 Tiff媽咪 於 08-7-23 00:27 發表
可否可以睇吓有冇書包賣?

大宅

請問賣的通常比幾多歲小朋友?我個b兩歲多唔多野買?平唔平呢?

男爵府

我昨天由11點到4點都唔多人. 書要慢慢揀先有平同啱心水. 我買左$10/本貼紙部, 內有多個生字詞, 有得玩有得學; 仲有我見THOMAS書$42/2本仲有8折. 補充練習$5-$10/本都有, 好多人買.

菲比媽媽, 兩歲多有好多選擇. 我都買左不少2歲讀的READER, $10-20/本, 內容有教道德/行為就$25-30/本.

總括, $10入場. 抵!

公爵府

畀面勳章

回覆 #1 trintrin 的文章

補充練習$5-$10/本都有, 好多人買.唔知是乜野出版社呢???

大宅

原文章由 christina 於 08-7-24 15:19 發表
補充練習$5-$10/本都有, 好多人買.唔知是乜野出版社呢???

是課室及長河出牌社, 我都買了
http://hk.myblog.yahoo.com/joannelau1
等閒入黎看看, 我都是初初寫

複式洋房

原文章由 trintrin 於 08-7-24 14:29 發表
我昨天由11點到4點都唔多人. 書要慢慢揀先有平同啱心水. 我買左$10/本貼紙部, 內有多個生字詞, 有得玩有得學; 仲有我見THOMAS書$42/2本仲有8折. 補充練習$5-$10/本都有, 好多人買.

菲比媽媽, 兩歲多有好多選擇. 我 ...

Were there long line-ups for $10/ticket admission in the morning?

I want to get some books for my 28 months old son as well. Do they have English Books too? Where (which hall) did you find the books you mentioned ah?

大宅

好媽媽勳章

湊住個女 .. 去唔到呢 ...

子爵府

畀面勳章

睇日得閒,可以去行下la,不過唔知聽日多唔多人呢!
原文章由 貞貞 於 08-7-24 10:30 發表
Hall 5 Kiss my kids 好多書做半價。 同類英文書 Hall 1 的 page one 得8折。

Hall 1 Page one 全場8折, 好多英文書, maisy, usborne 等等。

Hall 5 朗文 counter 勁多硬皮bb書 (例如: touch & feel 之類, 一律 ...

子爵府

畀面勳章

我想問下有冇人帶埋小朋友去ar?
會5會好逼ar

首頁

尾頁

跳至