懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

我30w已經專左身,剛剛33w感覺佢落左小小……其實係咪好大機會早產架因為腳指開始有小小水腫啦
願主給你健康快樂的童年

別墅

回覆:BB 28W已經掉左頭+32W頭仔已落盤+不停向下轉轉轉 =

我34週已經落盤,落咗3/5,36週都落緊盤,都係3/5(瑪麗嘅醫生寫嘅)。之後健康院冇再講落咗幾多

大宅

MommyPanel勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回

麥仔 發表於 15-9-19 23:35
我30w已經專左身,剛剛33w感覺佢落左小小……其實係咪好大機會早產架因為腳指開始有小小水腫啦:sur ...
我隻腳腫得好勁.
要著大一碼既鞋.

大宅

MommyPanel勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回

carolching1030 發表於 15-9-20 15:48
我34週已經落盤,落咗3/5,36週都落緊盤,都係3/5(瑪麗嘅醫生寫嘅)。之後健康院冇再講落咗幾多

...
落左 3/5 都好多啦WOR................. 會唔會成日都三角位痛?!

別墅

引用:Quote:carolching1030+發表於+15-9-20+15:4

原帖由 品琪 於 15-09-21 發表
落左 3/5 都好多啦WOR................. 會唔會成日都三角位痛?!
恥骨勁痛,半夜轉身好辛苦

大宅

回覆:品琪 的帖子

你地最近點呀?我31周醫生話個頭掉左,唔似有位再掉上去啦,呢兩日又覺得佢了了下,搞到好急尿,踢的位又低左少少。

複式洋房

引用:而家已經33w5, 其實我BB 係唔係好大機會早

原帖由 品琪 於 15-09-18 發表
而家已經33w5,
其實我BB 係唔係好大機會早產?!
BB呢幾日轉得好密, 轉得好勁!
唔駛擔心,我上胎差不多時間落盤,38w4先生。

大宅

呢個星期bb個頭都轉得好勁,行行下銳住痛到郁唔到,
唔行同企得耐,今日37w4d check到落左盤,
不過政府醫生冇咩表示,好彩私家果邊開假俾我抖下,
唔係都唔知點返工

大宅

mangobabybaby 發表於 15-10-12 20:35
你地最近點呀?我31周醫生話個頭掉左,唔似有位再掉上去啦,呢兩日又覺得佢了了下,搞到好急尿,踢的位又低 ...
唔經唔覺, 我今日已經 37W3啦.
醫生話BB 落得好低好低好低.但我SO FAR都冇咩唔舒服!~ (可能BB 偏細)

首頁

尾頁

跳至