懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆:袁寶寶 的帖子

好的,謝

複式洋房

引用:Quote:原帖由 winwin822 於 15-09-23 發表

原帖由 袁寶寶 於 15-09-23 發表
現在就可以!要同中醫師講留你依家情況,來龍去脈
好的,謝謝

複式洋房

引用:我尋日17w係白車上面小產左,胎盤排唔出,

原帖由 wanmm323 於 15-09-23 發表
我尋日17w係白車上面小產左,胎盤排唔出,醫生用手扯出黎,再開鐵夾夾,再用手挖,再夾,再挖,全程係病房 ...
我同你嘅情況差不多,當時喺醫生房檢查,我完全唔知咩事,只感覺到用過夾整開,醫生再用手,之後就同我講幫你照陰照。照完就話咩都無喺入面

大宅

引用:我尋日17w係白車上面小產左,胎盤排唔出,

我尋日17w係白車上面小產左,胎盤排唔出,醫生用手扯出黎,再開鐵夾夾,再用手挖,再夾,再挖,全程係病房 ...
記住要照下清左未。上次私家幫我check到未清要再括宫

男爵府

引用:Quote:原帖由 wanmm323 於 15-09-23 發表我

原帖由 caca_yeah 於 15-09-23 發表
記住要照下清左未。上次私家幫我check到未清要再括宫
跟住佢推部照聲波機去床邊,陰超照話無晒凹凹突突野,剩番應該係血塊,等佢自己好似惡露咁流清。覆診期係半年後。

大宅

引用:Quote:原帖由 caca_yeah 於 15-09-23 發表

跟住佢推部照聲波機去床邊,陰超照話無晒凹凹突突野,剩番應該係血塊,等佢自己好似惡露咁流清。覆診期係半 ...
你最好一星期後去私家check.上次政府都係話我應該排清,但係私家check到未清

大宅

take care

男爵府

引用:Quote:原帖由 wanmm323 於 15-09-23 發表跟

原帖由 caca_yeah 於 15-09-23 發表
你最好一星期後去私家check.上次政府都係話我應該排清,但係私家check到未清

...
多謝你意見,我隔1星期再睇私家check下,你未排清係咪有肚痛?

男爵府

引用:Quote:原帖由 caca_yeah 於 15-09-23 發表

多謝你意見,我隔1星期再睇私家check下,你未排清係咪有肚痛?
1星期應該未排清,或者我等2,3星期再睇,未清係咪會肚痛?

大宅

冇肚痛但keep 住有血同少少m痛

複式洋房

回覆:始終捱不過,流產了

我昨天8w2也自然排了組織…個一刻好心痛,因上年已小產吸宮
不過…我話比自己聽,要養好身體,正面面對,大家加油努力!

公爵府

回覆:winwin822 的帖子

調理好,再要過,好好休息

複式洋房

我前日11week流血去急症醫生話bb無心跳了,我出院再去私家照都係無左心跳,好難過,而家bb仲响我肚入面,已安排29號刮宮,你都唔好咁傷心,一齊加油,bb好快又返黎

複式洋房

引用:我昨天8w2也自然排了組織…個一刻好心痛,因

原帖由 cyfcyk 於 15-09-23 發表
我昨天8w2也自然排了組織…個一刻好心痛,因上年已小產吸宮
不過…我話比自己聽,要養好身體,正面面對,大家加 ...
一齊努力養好身體,小天使好快會到我們身邊

複式洋房

引用:我前日11week流血去急症醫生話bb無心跳了,

原帖由 kwan0506 於 15-09-23 發表
我前日11week流血去急症醫生話bb無心跳了,我出院再去私家照都係無左心跳,好難過,而家bb仲响我肚入面,已安排 ...
你都要好好保養身體,聽其他jm分享刮宮會傷身,我希望妳早日康復。日後會再聽到有好消息

別墅

我之前兩次小產都刮宮, (2 次都8wk小產) 後悔不已, 因為始終傷身, 而家岩岩5wk+ 我估都應該唔得, 因為勁流血,今次我點都會藥流

btw , 如果刮宮, 去私家醫院好好多, 我第一次響政府, 過程簡直係痛苦, 唔係身體上既痛, 係心靈上的痛, 第二次響私家, 一來做完唔痛, 二來服務真係好好多, 不過代價係2 皮

複式洋房

回覆:ginger_girl 的帖子

加油…我上年也在私家做吸宫
依家又自然流產,大家要加油呀!

複式洋房

引用:我之前兩次小產都刮宮, (2 次都8wk小產)

原帖由 ginger_girl 於 15-09-24 發表
我之前兩次小產都刮宮, (2 次都8wk小產) 後悔不已, 因為始終傷身, 而家岩岩5wk+ 我估都應該唔得, 因為 ...
妳現在需要好好休息,瞓床
小天使會痴實痴實,加油啊!

大宅

之前做過吸宫,都係八九週到,今次八週無心跳,諗緊點好,如果可以自然排出就好,好擔心

複式洋房

引用:之前做過吸宫,都係八九週到,今次八週無心

原帖由 rainy01 於 15-09-24 發表
之前做過吸宫,都係八九週到,今次八週無心跳,諗緊點好,如果可以自然排出就好,好擔心

...
會唔會睇多位醫生攞下意見

首頁

尾頁

跳至