跳至

首頁

尾頁

大宅

典解你有個yahoo blog嗯?cash 有兩個blog呀?update 米好trouble? 定有神其方法可以 syn 兩邊呀?
原文章由 chickenwing2006 於 08-8-12 16:22 發表
he ma,

pls check pm

同埋收到你 $ 26 塊啦

男爵府

我地係度亞囝唔多瞓,所以先中場休息,1-2hr都好
原文章由 chickenwing2006 於 08-8-12 14:44 發表
yvonne ma,

你呢個 schedule 同 elmo 有 d 似 , 佢又係分 2 段甘
去玩 .... 唔可以太長時間係出邊架 !!

公爵府

畀面勳章

好想聽cash叫cash爸做"sir"喎....一定好好笑

文文依家成日學我講野, 如我開左奶, 細佬會識得訓得, 我會叫佢"訓低", 文文就跟住講

原文章由 chickenwing2006 於 08-8-12 16:30 發表
cash 而家識跟 aunty 叫 dad 做 " sir "
叫我做 " mom " tim 呀
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

瑪瑙宮

好媽媽勳章

我自己衰心多手多 .... 而家 2 邊都有 update
不過唔係同步 lor !!

原文章由 cookiengau 於 08-8-12 16:33 發表
典解你有個yahoo blog嗯?cash 有兩個blog呀?update 米好trouble? 定有神其方法可以 syn 兩邊呀?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

佢係見 aunty 一見 sir 入黎叫 , 佢就叫 !

到我番去 , aunty 學比我聽 ..... 佢仲好叻甘笑住叫
" sir " .... 好得戚架 , 真吹漲呀 !!

原文章由 winwin815 於 08-8-12 16:35 發表
好想聽cash叫cash爸做"sir"喎....一定好好笑

文文依家成日學我講野, 如我開左奶, 細佬會識得訓得, 我會叫佢"訓低", 文文就跟住講

男爵府

我同hb講:唔好迫我教亞囝叫你c6!!
原文章由 chickenwing2006 於 08-8-12 16:30 發表
cash 而家識跟 aunty 叫 dad 做 " sir "
叫我做 " mom " tim 呀

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我細囝呢期就鬧 "衰人", "唔畀您" !!! mouth:

原文章由 Elmo_MaMa 於 08-8-12 16:41 發表
我同hb講:唔好迫我教亞囝叫你c6!!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

下 .... 點學番黎架 ??

原文章由 hallonatalie 於 08-8-12 16:48 發表
我細囝呢期就鬧 "衰人", "唔畀您" !!! mouth:

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

咪就係 d 大人講, d 細路學番嚟都唔知囉 !

先先係大囡講嘅, 依家細囝咪學埋家姐仔 !

原文章由 chickenwing2006 於 08-8-12 16:49 發表
下 .... 點學番黎架 ??

瑪瑙宮

好媽媽勳章

有都係 $ 60 - 80 甘掛 , 不過你唔 mind 我送比你啦 !

我有 2 隻都幾 ar 頂下 , 唔水客氣 wor

原文章由 小貓老師 於 08-8-12 17:01 發表

cash ma, 想問你cash果隻黃色馬馬, 係唔係可以騎既? 係花園街有無得買? 我而家想買隻俾文懿呀

男爵府

咁叻
原文章由 hallonatalie 於 08-8-12 16:48 發表

瑪瑙宮

仲話叻 ?
我仲煩緊, 點糾正番佢哋呀 ???

原文章由 catmilkw 於 08-8-12 17:21 發表
咁叻

男爵府

唔怕,

晴晴一唔啱心水,就打人,我每次都閙佢

你囝囝動口不動手,咪好好多
原文章由 hallonatalie 於 08-8-12 17:24 發表
仲話叻 ?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

natalie,

我唔 g arm 唔 arm ... 好多時 cash 有一 d 曳
野我會叫佢唔好 .... 佢多數都唔聽架啦 !

甘我會搵個外人嚇下佢 , 例如 :

1. 係 rest 佢大叫 , 我會話有 uncle 鬧架 ... 嘈住
其他人食飯飯 ! 唔好嘈啦 !!

2. 係車唔坐 car seat ... 爬出黎 , 我地又講有
警察睇住呀, 唔得架 !! 小朋友唔可以唔坐 car
seat 架 ....

你 try 下話 miss / 校長得唔得呀 ?? 佢地有時
真係要嚇下先 duck 架

原文章由 hallonatalie 於 08-8-12 17:24 發表
仲話叻 ?

大宅

over 2000 post 啦, 開新一part先.
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1663101&extra=page%3D1

[ 本文章最後由 SSAAMM 於 08-8-12 17:58 編輯 ]

瑪瑙宮

好媽媽勳章

carter ma,

真係 ?? 甘我去報到先 , 之後收工 lur !!

我去千色店買 kitty cooking 呀 , 有無人要呀 ??

打電話比我啦

原文章由 SSAAMM 於 08-8-12 17:55 發表
over 2000 post 啦, 開新一part先.

瑪瑙宮

梗係唔係啦 !
細囝係動口兼動手, 成日郁手打家姐仔架 !

原文章由 catmilkw 於 08-8-12 17:43 發表
唔怕,

晴晴一唔啱心水,就打人,我每次都閙佢

你囝囝動口不動手,咪好好多

大宅

我未揀買咩model, 我次次都係人地買我又買埋一份

見阿高手你又買, 諗住又跟下jei

原文章由 chickenwing2006 於 08-8-12 03:12 發表
$ 1.50 MA,

未買... 不過鎖定左係 # 860 啦,
而家問左最平 $ 2350 man shing
等埋我哥個 fd 出 trip 番黎睇下
平多幾多就買 lur

星期 5 去風澤睇左 hsbc 有 10%
rebate 係 $ 2580 ... 為起差唔多
不過 ...

首頁

尾頁

跳至