二手市場

跳至

首頁
23456...23

尾頁

子爵府

Re: longcat麻煩你見字回覆我好嗎?

請各位已收到longcat寄出的信,在此留言,以正視聽。謝謝!!

複式洋房

wandyfok:
妳漏左第三個可能啦!!
3.今本佢地係同一個人,存心....

侯爵府

Tigger

你係不係要健力士印花? 我剛剛買左兩包加大碼, 不係用開佢, 所以不儲印花的, 如果要的話, 我寄比你啦! 不好勞氣!

不過我不知你個揍購日子過左期未wor? 你pm我啦, 好小入黎二手市場, 甘岩今日得閒八卦, 中左入黎.

子爵府

bbviola 寫道:
wandyfok:
妳漏左第三個可能啦!!
3.今本佢地係同一個人,存心....

bbviola,
呢個可能性我上次已經估到,angelgirl仲好勞氣地回應,話自己係longcat的親戚,又問我點解有佢地址,仲話可能係longcat個工人寄信時出錯,咁你話佢係咪自打咀巴呀!?

子爵府

hinhinmummy ,
Tigger可能要唔到你的huggies points,因明天是last day for the redeemptioin.

侯爵府

醒目開學勳章

今日佢 pm 我話下午先去 post office 寄,佢話25 號先收到我啲嘢(請看內容)

longcat 寫道: 寄左未?
Abbytang 寫道:請問你收到未
longcat 寫道: 未收到
Abbytang 寫道:可能因為我在 sat 寄,所以還未收到,但我真係寄咗啦,你再 call 我
longcat 寫道: 你22号寄又話sat,我今日先收到.明天寄 Abbytang 寫道k thanks

應該係如你30日還未收到(因我25日收到你D嘢,我26日寄)我7月1日到郵局用'非掛號之郵遞証明記錄' 寄回給你,已示清白!thank!

我今日約4:30pm去郵局寄,如你星期三收到,我會send收據比你睇.

我今日約順便寄埋比你(4:30pm)如你星期三收到,我會send收據比你睇. ('非掛號之郵遞証明記錄')

既然 25 號已收到我啲嘢,点解要今日下午先寄,既然同人交換嘢,吾係一早預備好咪?重有一啲佢話我地係依道討論佢嘅 pm 我 del.了,佢話我應該星期三收到,我睇下点

子爵府

abby,
希望你收到啦!到時要第一時間上嚟講呀!Thanks!

子爵府

認識瑞士牛牛第二回

我今日都收到longcat PM 比我段訊息

寄件時間: 2004-06-29 03:43:57
longcat 寫道:
我今日約4:30pm去郵局寄,如你星期三收到,我會send收據比你睇.

點解個個媽咪收D PM 都一樣???

木村

公爵府

好媽媽勳章

我今日都收到佢寄黎既野喇, 我都會守諾言寄返比佢既.

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

hello, 咁多位
我收到佢既信了
tks!

侯爵府

醒目開學勳章

wandyfok

如果我收到,我一定通知大家,明天中午就有 answer,我返工前會先睇信箱, but 点解個個 ma ma 收既 pm 都係一樣 :-P :-P :-P

子爵府

abbytang 寫道:
wandyfok

如果我收到,我一定通知大家,明天中午就有 answer,我返工前會先睇信箱, but 点解個個 ma ma 收既 pm 都係一樣 :-P :-P :-P

因為佢懶囉!我仲未收到佢的pm,睇k.k.同abby收到的pm,佢應該係諗住一次過寄晒俾所有媽咪,但點解我無份呢?莫非是因為佢俾我拆穿咗,所以懷恨在心。(希望我估錯啦!)

longcat,
你記住,你曾經pm過我話會寄番20個wellcome stamps給我呀!

複式洋房

I also sent some coupons to BBpeter, after I sent I can't get any response from him/her...... but the exchange is not in this website, is in babyhk.com.... seems he/she cheats ppl fr different websites. :-(

子爵府

SleepyPC 寫道:
I also sent some coupons to BBpeter, after I sent I can't get any response from him/her...... but the exchange is not in this website, is in babyhk.com.... seems he/she cheats ppl fr different websites. :-(

SleepyPC,
呢樣之前babysamsam講過的呀!因longcat的地址同BBpeter一樣的。

洋房

收到喇..

子爵府

我仲未收到呀! :evil:

子爵府

認識瑞士牛牛第二回

我今日都收到了,都唔明longcat 咩心態???
如果冇心交換就唔好玩野啦!!!
始終咪又要自己比多$1.4郵票寄番比我地.

木村

侯爵府

醒目開學勳章

我今日都收到,佢吾交換就咪咗人時間啦!佢重寄錯咗一個 PAMPERS 印花比我,我當初是用 22 個惠康印花 + PAMPERS12 分 嚟換 A+3 400g coupon 一張,吾知算多定少,但我自己 feel ok 囉,佢依家比番 pampers 11分我喳, but 有得收番好過冇

子爵府

請問各位收到longcat的信的媽咪,她是否將原本你寄給她的東西寄回給你呢?還是真的有交換物品寄出給你呢? ?-(

複式洋房

Hey!我捻佢由始至終都無以上物品,又點會同妳地換喎!可能佢咁本無捻住‘寄失左’會有人追!!又可能佢唔知會比人發現佢....

首頁
23456...23

尾頁

跳至