想生BB

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

蠔皇丸 seems very good wo??

how much is it ??

大宅

原文章由 tiffanieyip 於 08-7-18 11:38 發表
happy小米,唔該晒~!好,一于買五子衍宗丸啦~!

鹿尾巴唔喺專門for men噶咩??女都飲得??
D味道的確好 老公之前都話好難飲,飲完仲話成身興盒盒

其實男人們有時都喺應該以身體爲重,面子值幾多錢啊??我哋女噶都時不時睇婦科 ...

我c6 d 蟲蟲都好差, 連做iui都系免強合格
甘我做 ivf 時醫生就叫c6食善存,自已就飲雞精, 煲多d蕃茄魚湯大家一齊飲, 一次就中就, 阿b剛出世

大宅

原文章由 豬_兜兜 於 08-7-21 13:27 發表

我c6 d 蟲蟲都好差, 連做iui都系免強合格
甘我做 ivf 時醫生就叫c6食善存,自已就飲雞精, 煲多d蕃茄魚湯大家一齊飲, 一次就中就, 阿b剛出世 ...

唔好意思, 你一次中係自然定iui?

我老公個report都好差, 除了叫佢食中藥外,我仲俾茄紅素, 善全, vit e 同royal jelly... 希望有用

民房

一次就搞掂,犀利啊~!!

我都喺希望先試試自然噶方法,其實都唔知喺邊嗰噶問題,我哋上年曾經有過,不過差不多3個月時小X咗

調理咗一年,啱啱試咗一個月,但fail咗,呢嗰月繼續努力啦

老公食咗善存&五子衍宗丸幾日,話自我感覺良好喔

我都要叫佢食多D番茄先,今日睇電視好似話西紅柿都好好喔~!

大宅

善存食邊隻呀?

複式洋房

請問那一個牌子

原文章由 阿婆 於 08-7-20 19:27 發表
飲罐頭蕃茄湯!
我老公都有飲,之前排咗qmh做ivf,果度report話我老公精子數量ok,but活動能力低。我都唔係俾佢飲咗好多次,依家我唔洗做ivf,now is already 34 weeks 。仲有好多罐响屋企,因老公唔太like飲呢d酸嘅湯,所以仲有好多 ...

大宅

我都想知食善全的那一款? 我尋日買咗同仁堂隻六味地王丸比老公食, 唔知work唔work呢?

原文章由 sze123 於 08-7-21 20:30 發表
善存食邊隻呀?

複式洋房

善存分小朋友, 成年人 & 老人家(叫銀善存) 三種, 我老公而家都食緊成年人嗰隻, 唔知有冇效呢, 因為佢叮叮不足, 佢又唔信中醫, 西醫就叫佢試吓食multi vitamin, 我都想知有冇老公只係食維他命丸都成功嘅例子

大宅

6味丸有咩功效?

原文章由 rainypen 於 08-7-22 10:51 發表
我都想知食善全的那一款? 我尋日買咗同仁堂隻六味地王丸比老公食, 唔知work唔work呢?

大宅

見佢寫滋陰補腎.... 又有朋友叫我買呢款比佢食, 咪試吓lor.

珍珠宮

六味地黃丸除了食左大便溏的人不适合之外,
一般人都适合ga.

原文章由 rainypen 於 08-7-22 16:56 發表
見佢寫滋陰補腎.... 又有朋友叫我買呢款比佢食, 咪試吓lor.

大宅

我個中E叫我老公食多D花膠

大宅

咩叫大便唐

原文章由 Happy小米 於 08-7-22 17:06 發表
六味地黃丸除了食左大便溏的人不适合之外,
一般人都适合ga.

大宅

嘩! 蕃茄湯,等我都去超市掃貨先。Thanks!!

原文章由 阿婆 於 08-7-20 19:27 發表
飲罐頭蕃茄湯!
我老公都有飲,之前排咗qmh做ivf,果度report話我老公精子數量ok,but活動能力低。我都唔係俾佢飲咗好多次,依家我唔洗做ivf,now is already 34 weeks 。仲有好多罐响屋企,因老公唔太like飲呢d酸嘅湯,所以仲有好多 ...

珍珠宮

原文章由 sze123 於 08-7-22 21:15 發表
咩叫大便唐

大便爛

民房

我老公都喺食成人嗰隻,本來話補維E,不過順便補晒A~Z喔 據聞kiwifruit都有活躍蟲蟲噶作用喔

近年來,健康又時尚的奇異果婚禮在新西蘭廣為流行。婚禮上,新西蘭人別出心裁地將象徵著甜蜜情感的新西蘭特產———黃金奇異果裝飾在喜筵的各個細節上,以此祝福新婚夫婦甜蜜長久,婚姻美滿。
  作為重量級的營養水果,新西蘭奇異果對忙碌的準新人特別有益。不管是香甜多汁的ZESPRI佳沛新西蘭黃金奇異果或酸酸甜甜的ZESPRI佳沛新西蘭綠奇異果,一天兩顆就可以滿足人體全天所需三分之一的營養。據美國新澤西紐布朗斯維克(NewBrunswick)洛特格斯大學(RutgersUniversity)的水果營養價值研究報告顯示:奇異果的維生素C含量是柳橙的1.7倍;膳食纖維含量是鳳梨的1.7倍;維生素E含量是櫻桃的2倍;抗氧化劑含量是番茄的3.3倍!   即將到來的“十一”黃金周裏,新人們集中舉辦喜宴,從婚禮開始籌備直至儀式完畢,最為緊張忙碌。奇異果內豐富的維生素C、鈣、鎂,都可以幫助神經傳導物質的合成,協助腎上腺皮質素(一種抗壓力的荷爾蒙)的分泌,有助於準新人穩定情緒,對抗壓力。每天2顆奇異果中豐富的維生素C和維生素E不但能幫助提高抵抗力,更能幫助準新娘保持皮膚白皙水嫩,以完美的狀態迎接婚禮。   富含獼猴桃鹼的新西蘭奇異果對男性來說,還是激發性腺的天然食品。通常,男性在24歲後,精子的品質和活力都會走“下坡路”,而奇異果中豐富的維生素C則是讓精子充滿活力的不老藥。根據美國德州大學婦產科的一項實驗結果顯示,男性每天服用1000毫克的維生素C,連續服用60天后,精子數和活動率都有明顯改善,不正常的精子也減少了。

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

instead of 罐頭蕃茄湯, 蕃茄汁 okay????
期待新的生命來臨!

大宅

六味地黃丸/五子衍宗丸

大宅

我見到同仁堂有一隻叫"調經促孕丸", 唔知有冇效呢? 如果老公食"五子衍宗丸", 我就食"調經促孕丸", 雙管齊下, 可能勁d.....

別墅

原文章由 waitingforu 於 08-8-2 02:22 發表
我見到同仁堂有一隻叫"調經促孕丸", 唔知有冇效呢? 如果老公食"五子衍宗丸", 我就食"調經促孕丸", 雙管齊下, 可能勁d.....

請問"五子衍宗丸"有什麼效用?

首頁

尾頁

跳至