夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

好唔開心.....今日係電腦度見到原來c6 下載d四仔黎睇,仲放埋d四仔係電話度,見到之後好唔開心,因為佢成日玩電腦玩到朝早5,6點先訓,我仲以為佢悶所以上下網姐,點知佢係d咁既人.......令願唔訓,係度睇四仔....佢仲成個月冇掂過我喇~佢係咪對我冇哂興趣??我同佢拍左拖2年左右,結左婚都係幾個月咋.......好灰......點好????

複式洋房

我老公都會睇咸碟
仲要係我面前先睇
佢睇到咁上下都會想同我做
有時我都有少少唔開心ga
驚佢個腦仲諗緊4仔d女人黎同我做
不過每個人都會有性幻想既
所以我冇唔比佢睇

其實睇4仔都未必係大問題
反而你應該同佢傾下點解一個月都冇行埋

大宅

我試過見到我老公個電腦到有咸網址, 我發晒皮四呀, 我問佢點解會有呢個website, 佢話個同事比佢, 佢以為係game website, 所以唔知. 自此之後, 佢再冇睇呢d野, 因為佢知我會發顛! 有時, 我講笑話睇咸tv, 佢都唔理我, 可能怕我試到佢啦. 未結婚前, 佢都有睇呢d野, 結婚後就漸漸冇囉.

禁止訪問

複式洋房

C6以前都有睇, 我覺得正常到不得了. 入唔到罪喎.

但如果睇完都成個月無行埋, 點解呢? 你自己要求都唔肯呀?

大宅

我覺得好正常呀,我成日同佢一齊睇,之後仲一齊講既~不過鍾意搵D好笑既來睇多~

男爵府

我個c6都睇架!!!
我會同佢一齊睇,一齊研究.

有時會挑逗佢,情趣嘛.
做一個c9唔係易事.

子爵府

睇4仔無問題, 結婚先幾個月仲要成個月唔掂你就好好大問題

同佢傾下啦, 大家溝通先係解決問題既方法

禁止訪問

複式洋房

原文章由 reneeleung 於 08-7-25 12:51 發表
吓? 幻想下都唔得? 我老公都有睇, 我覺得好正常, 佢唔係日日睇, 又唔係唔掂你咪得囉.

有時我响佢電腦搵到d video, 我都會send 個message 笑下佢... 咁張一件本應可以嗌交的事情, 變咗輕鬆d面對. 我諗對大家都有好處 ...

,

你老公答得好攪笑
你既觀點就係我而家努力去學緊既野, 你講得好好呀 , 我以前又係好少事就同老公嘈, 攪到大家成日都唔開心 , 我而家明白到好多野都係我自己小事化大
希望樓主都可以明白呢個道理, 我都要keep住多多學習

伯爵府

係男人都睇女人傢啦,睇4仔有咩問題?又唔係去叫雞,我地女人見到靚仔都會望下啦,好正常姐~而你老公唔掂你就會唔會佢太倦呀?太倦唔好話男人丫就算女人都會冇心機攪啦~佢偷偷地睇4仔會唔會怕你唔鍾意搅到嘈架呀?有機會坐低平心静氣傾下啦,自己亂諗咪重衰~

大宅

我都覺得無問題,人人都有性幻想嘅,男人同女人的構做係好唔同嘅,比的空間佢地啦,或者一齊睇增加情趣都得嘅

禁止訪問

大宅

我同樓主都一樣...
知道老公睇4仔都會介意架...

別墅

會唔會工作壓力大, 大家傾下啦, 不過要心平氣和.

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至