論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

仲使諗? 炒咗佢啦, 最接受唔到係瞓我張床嘛, 仲唔洗手添, 有菌轉咗比阿b點呀?
仲慳到9600蚊添呀~
神未曾應許天色常藍;但衪曾應許生活有力!

伯爵府

What are you still thinking??? Fier her la!!!!!

男爵府

fire lar, no need to think.

複式洋房

即炒啦!!!!!!!!!!!!!

大宅

黎一個月已經現晒型,樣樣罪狀都甘衰,真係諗吾到咩理由吾炒.

依家又可以慳番$9600,仲猶疑咩呀?!

大宅

我都覺得要炒!!!唔好再忍

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔好諗!...炒啦!!
1) 唔可以訓妳張床, 重要系bb未訓;佢先訓
2) 唔干淨 - 死罪...因她照顧一家 (有大有bb)如一個不小心"食物中毒".. 後悔莫及!!! (請以家人身體著想)

複式洋房

妳仲諗, 炒佢啦, 又唔洗手又唔沖涼, 點忍呀? 妳工人叫乜名呀, 咁似我兩年前果個既, 我都係比agent拍心口介紹話好, 點知....我捱左1個月頂唔順, fire her, 但我有d覺得佢尊登咁做搏我炒, 因為聽聞佢好快搵到工, 我諗妳果個都可能係咁, 又有機票錢又有1個月補, agent又可以幫佢搵個份工唔駛驚, 唔好忍啦, fire her la!

男爵府

仲猶疑?諗吾到咩理由吾炒!
very Dirty (大小二便唔洗手,嚟m唔沖涼 )
bb就未訓佢先訓, 不太會也不想和bb玩
當住你同老公面著低胸小背心仲要露bra咁行嚟行去+ 用埋你枕頭同被訓入你房晏覺訓 ( maybe she dreaming to take over your position at home).

原文章由 enahau 於 08-7-20 21:17 發表
我個菲傭嚟咗差唔多一個月,佢講明只會做一張合約,唔會做長工,但佢基本咩都唔識,要我由零教起,個人係聰明既,但都幾古惑,表面服從果種,我擔憂教完佢,又要搵個新工人,同埋佢既一啲以下既舉動都令我好唔舒服,我係咪應該換 ...
愛一個人的優點而誠心接納他全部的缺點,就是婚姻最偉大的地方。

複式洋房

我支持你炒佢. 趁時間尚短嘛.

男爵府

Har???
Poor attitude! Fry her.

首頁

尾頁

跳至