親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

屈蛇易嗎? 想1家4口 + 工人 去Disney hotel住一晚, 主要同bb去游水水.......

and how much for weekday? Thanks.
卓岐Jacky仔係2007年3月1日豬仔

別墅

放心啦,大大方方行入去坐在reception等check-in都得。上到房叫house-keeping拿多兩件浴袍都得。泳池沒有人check的,我一間房三大人三小朋友都得啦。

原文章由 tinaleeyc 於 08-7-21 09:52 發表
屈蛇易嗎? 想1家4口 + 工人 去Disney hotel住一晚, 主要同bb去游水水.......

and how much for weekday? Thanks.

子爵府

上次我一間房四大人+ 兩小朋友都係大大方方係接待處等hubby check in..上到房d姐姐見到我有兩小朋友,仲自動俾埋拖鞋..游水都無人理會...可放心!
價錢就唔清楚...上次我hubby有coupon免費住
原文章由 君媽 於 08-7-21 14:03 發表
放心啦,大大方方行入去坐在reception等check-in都得。上到房叫house-keeping拿多兩件浴袍都得。泳池沒有人check的,我一間房三大人三小朋友都得啦。

複式洋房

好野...thanks 君媽 & Jomei

卓岐Jacky仔係2007年3月1日豬仔

首頁

尾頁

跳至