美容扮靚

跳至

首頁
12345...10

尾頁

伯爵府

引用:回覆+Jessieyin+的帖子洗面粉貨size+都係得

原帖由 miffy_sophie 於 15-10-13 發表
回覆 Jessieyin 的帖子

洗面粉貨size 都係得50g, 如果travel size 都有排用,咁貨size 咪可以用好耐?ba ...
Travel size有7g,用咗1/3左右,由7月中到而家!
Fancl未用過,AP呢隻過水已經見到白咗咁

男爵府

原來係咁,我岩岩上返amorepacific 個官網睇,basic line 同time response 嘅細膚水同乳液嘅功效好似差好遠咁,ba 都係推time response, 唔講都唔知原來有條basic line。
[img align=left]http://jsebeauty.com/sophia/owen11.jpg[/img]

伯爵府

引用:回覆+Piglymeowbb+的帖子請問你係買邊隻amp

原帖由 miffy_sophie 於 15-10-13 發表
回覆 Piglymeowbb 的帖子

請問你係買邊隻ampoule 呀?我見好似有兩隻,同埋好用嗎? ...
我有用水份果款,另外果款超超貴,要$3千幾

伯爵府

引用:回覆+Jessieyin+的帖子原來係咁,我岩岩上

原來係咁,我岩岩上返amorepacific 個官網睇,basic line 同time response 嘅細膚 ...
ba都無sell過我basic,佢話真係好basic!
cream除咗time response,新line我試過上手都ok,又平少少

水晶宮

引用:回覆+Piglymeowbb+的帖子你係ifc+定海港城

回覆 Piglymeowbb 的帖子

你係ifc 定海港城買呀?我係海港城買,個ba 叫 Cathy 都好nice。 ...
IFC 有counter 嗎?

男爵府

我見支洗面粉有個噴嘴,每次一按就會倒出指定份量,不過如果 7g 都咁襟用嘅話,除返開條數都唔貴嘅。最緊要係有效果!
[img align=left]http://jsebeauty.com/sophia/owen11.jpg[/img]

男爵府

水份個隻好似唔過$1k? 效果得唔得?time response 唔考慮喇,我都覺得太太太貴!

男爵府

如果超basic 就不用也罷!新line 即係邊隻?

大宅

回覆:Happy shopping @ Amorepacific

Mask同埋按摩cream幾錢牙
好吸引到

男爵府

回覆 llmom 的帖子

ifc 有呀,係連卡佛入面,我第一次買佢洗面落妝係ifc 買,d ba 都幾好,買$9xx 都送十幾包sample。

水晶宮

引用:回覆+llmom+的帖子ifc+有呀,係連卡佛入面

原帖由 miffy_sophie 於 15-10-14 發表
回覆 llmom 的帖子

ifc 有呀,係連卡佛入面,我第一次買佢洗面落妝係ifc 買,d ba 都幾好,買$9xx 都送十 ...
謝謝妳,IFC 近好多,明天去看看!

伯爵府

引用:回覆+Jessieyin+的帖子水份個隻好似唔過$1k

原帖由 miffy_sophie 於 15-10-14 發表

水份個隻好似唔過$1k? 效果得唔得?time response 唔考慮喇,我都覺得太太太貴! ...
水份$1020,1 set 1個月,長用就覺得貴!
我連埋Time Response水乳cream一齊用,感覺好咗,所以唔知獨立用有無效,不過幾好吸收同易推開

男爵府

回覆 WING_00 的帖子

mask $7xx 有6 塊凝膠mask 同6 支好細嘅serum, 每次用一set。按摩cream $550 (100ml), 每次一用粒cherry 粉量,有去角質,排毒同淨白功效。

水晶宮

引用:Quote:原帖由+miffy_sophie+於+15-10-13+發

原帖由 Jessieyin 於 15-10-13 發表
ba都無sell過我basic,佢話真係好basic!
cream除咗time response,新line我試過上手都ok,又平少少

...
新line 是否 Contour Lift ?

伯爵府

引用:回覆+Jessieyin+的帖子如果超basic+就不用

如果超basic 就不用也罷!新line 即係邊隻?
Contour Lift,主打collagen

伯爵府

引用:Quote:原帖由+Jessieyin+於+15-10-13+發表b

原帖由 llmom 於 15-10-14 發表
新line 是否 Contour Lift ?
ys,主打collagen,但都好保濕

水晶宮

引用:Quote:原帖由+llmom+於+15-10-14+發表新lin

原帖由 Jessieyin 於 15-10-14 發表
咁可能啱我,因為剛剛用完Valmont Factor ii, 對我嚟講唔夠潤,所以想試試新野!

水晶宮

引用:Quote:原帖由+llmom+於+15-10-14+發表新lin

原帖由 Jessieyin 於 15-10-14 發表
咁可能啱我,因為剛剛用完Valmont Factor ii, 對我嚟講唔夠潤,所以想試試新野!

禁止訪問

引用:回覆+Piglymeowbb+的帖子請問你係買邊隻amp

禁止訪問

引用:回覆+Piglymeowbb+的帖子你係ifc+定海港城

首頁
12345...10

尾頁

跳至