自由講場

跳至

首頁
12345...52

尾頁

大宅

star fantasy's 小小model family(請必看第一頁第一個post)

hahaaa~~~開返個topic方便大家溝通,溝通~~~以後有咩function係到交流下啦,係喎...website有大家仔女D相未呀?我見KEELY好勤力,upload左好多新相呀~~~抵讃

1)
各位靚媽,如果想要online application個website唔好PM我呀,淨係係呢個topic度留言就OK喇,我會PM俾你地架喇,收到之後去"聯絡我們"再去"登記表格"填晒佢要既資料,再send埋相過去就OK喇,thanks,因為我地唔係agent,我地至不過係BK mami而又大家同一間agent公司

2)
KEELY叫我轉告俾大家知:keely係MSN@你地之前,需要睇&記錄每個新model既資料,以便Keely記得每個小朋友,能安排合適既工作,所以請大家耐心等候
3)SF黎緊會有新website,而加大家見到呢個舊既已經用左2年,新網頁可直接打model name黎serach profile page,會較舊有的方便,另外新網頁仲會post晒所有job以便無MSN既mami,但網頁仍然工程中,其實由上年已經整緊,不過因好大project,到而加仲未得,無辦法之下為有用住舊先
4)
keely消息,佢話多謝大家支持,而加新send相去既小朋友,佢會係MSN@左你地先,至於PROFILE PAGE就真係要等下先喇
5)新網頁會有大家過往出席活動既照片,到時大家可自行COPY返D相,因為佢實在太忙喇,好難抽到時間逐個家長send返D相,另外之前出席過既家長,請耐心等待,等佢一得閒就會E返俾大家,否則遲D上網COPY啦,新網頁仲會有過往工作&花絮架,密切期待呀
SF NEWS(UPDATE ON 12NOV)
KEELY話唔好意思, 要大家等咁耐, 較大既小朋友我地會盡快處理, BB就真係要等下先, 因為做網頁都很花時間, BB大得太快, D相好快已經唔同樣, 所以未必所有BB都做落網頁, 但請大家放心, 我地會KEEP大家既資料, 有需要時EMAIL比客戶, 如BB長大了, 可以補新相俾KEELY UPDATE, 下年新網頁落成後會陸續跟進番未做網頁既小朋友. 新網頁製作公司因為未能配合KEELY的要求, KEELY又未有時間跟進, 所以最快要明年先可以落成, , KEELY自己都好期待新網頁的完成, 希望各位耐心等待

KEELY想在小朋友放聖誕假其間安排大型CASTING, 到時會邀請新加入既小朋友去試鏡.

[ 本文章最後由 minijelly 於 08-11-12 08:09 編輯 ]

大宅

唔知點解無端端比版主close左個topic,PM左佢又未覆,我地趕住約去街架嘛,而加開過個新既,大家再傾,moderator麻煩你睇到的話,請回PM俾我啦,thanks

大宅

咩事呀~~~

大宅

在回合啦

別墅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 simmy1409 於 08-7-24 01:22 發表
在回合啦

我都黎啦~~~

子爵府

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 貓狗褓姆 畀面勳章

minijelly,
我都好想來呀!! 本來諗住等阿囡學完小提琴晏少少過嚟join你哋, 但係阿囡流緊鼻水, 所以帶佢嚟散播病菌喇~~

大宅

原文章由 penpen 於 08-7-24 11:46 發表
minijelly,
我都好想來呀!! 本來諗住等阿囡學完小提琴晏少少過嚟join你哋, 但係阿囡流緊鼻水, 所以帶佢嚟散播病菌喇~~

咁就下次啦,我總有機會見到佢既,到時要"meet"下佢個面珠登先

大宅

睛靈勳章

咩事?點解封咗呀?封咗都唔話俾人知先?聽日可詳情call我la!妟啲都出街!

大宅

hi!
我都想"登記"呀,pls pm me! thanks
請問係咪可以join你地d function架? !

大宅

原文章由 princesshk2 於 08-7-24 12:23 發表
hi!
我都想"登記"呀,pls pm me! thanks
請問係咪可以join你地d function架? !

PM左俾你喇,我地而加自己約去街街咋,你有興趣都可以加入架

大宅

原文章由 nat_natc 於 08-7-24 12:09 發表
咩事?點解封咗呀?封咗都唔話俾人知先?聽日可詳情call我la!妟啲都出街!

Nat,聽日四點集合呀,到而加都無人覆我,為咩block topic呀,見面再傾啦

大宅

徵:小童4-9歲 -30/7 或 31/7政府廣告試鏡(27/8 拍攝)
補充:呢個廣告一定要靚仔靚女,掉左牙,未出返既就暫時唔好住,thanks

[ 本文章最後由 minijelly 於 08-7-24 18:46 編輯 ]

大宅

睛靈勳章

去邊度報名呀?

原文章由 minijelly 於 08-7-24 18:36 發表
徵:小童4-9歲 -30/7 或 31/7政府廣告試鏡(27/8 拍攝)
補充:呢個廣告一定要靚仔靚女,掉左牙,未出返既就暫時唔好住,thanks

大宅

我黎報到先!

大宅

睛靈勳章

聽日點呀?得三pair人去?

伯爵府

魅力王子

sorry,tomorrow i can not go to join your party,very sorry><

hope next time meet u all~!!!

[ 本文章最後由 shah 於 08-7-24 05:32 編輯 ]

大宅

荔枝角公園 + 嶺南之風 + 晚飯

25/7 (FRI) 4:00pm, 美孚 MTR 「A」出口,地面集合

有興趣者請於此留言,並pm電話俾我,以便聯絡。

1) Majosephine.....1大1B

2) minijelly.....1大1小
3) nat_natc.....1大1小

大宅

原文章由 nat_natc 於 08-7-24 21:25 發表
去邊度報名呀?

msn同keely報啦

大宅

原文章由 nat_natc 於 08-7-24 21:29 發表
聽日點呀?得三pair人去?

你地話事啦,我無意見

大宅

使唔使改期?
3/8 (SUN) 4:00pm會唔會多d人join呀?
有興趣者請於此留言,並pm電話俾我,以便聯絡。

首頁
12345...52

尾頁

跳至