自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

熟到有身體接觸/手部接觸 (唔係攬同拖手) 你地ok ma ?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆:love_sukaa 的帖子

我老公朋友都會搭我膊頭
其實要睇性格

公爵府

回覆:可以接受到c6同其他女性朋友有幾熟

其實大家都系成年人,點玩都好,盡量唔好做啲令自己另一半或對方另一半誤會既事好啲吧

wcpcelia    發表於 15-10-20 09:25
si_princess_si    發表於 15-10-20 03:32

珊瑚宮

畀面勳章

引用:其實大家都系成年人,點玩都好,盡量唔好做

原帖由 sauNG 於 15-10-19 發表
其實大家都系成年人,點玩都好,盡量唔好做啲令自己另一半或對方另一半誤會既事好啲吧

...
同意

大宅

冇乜必要有身體接觸

珍珠宮

引用:其實大家都系成年人,點玩都好,盡量唔好做

原帖由 sauNG 於 15-10-19 發表

...
agree,咁大個人應該識避忌,避免身體接觸,言語上行為上都係,避免比錯誤訊息人,有時覺得自己光明正大,冇野冇意思,但唔知人地點諗。
況且令到另一半唔開心,值得嗎?

侯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 冬日勳章 陪月勳章 畀面勳章

回覆:可以接受到c6同其他女性朋友有幾熟?

攬我覺得ok喎,係外國禮儀一種,好朋友到似家人咁,我C6好多好朋友,男女都有,大部分都識十幾廿幾年,連人地父母都好熟(佢D朋友父母個個好like佢,佢似同人爸媽做朋友多過仔女),當然D動作不會古古怪怪咁,點到即止

大宅

引用:熟到有身體接觸/手部接觸 (唔係攬同拖手)

原帖由 love_sukaa 於 15-10-19 發表
熟到有身體接觸/手部接觸 (唔係攬同拖手) 你地ok ma ?
我會介意

大宅

回覆:sauNG 的帖子

我認同,有啲野適可而止

大宅

回覆:可以接受到c6同其他女性朋友有幾熟

我c6 d女性朋友好熱情,由期是出去玩經常摟住c6影相同搭膊頭,未結婚啱啱識好介意,但識耐左又結埋婚又唔覺得係咩,只要唔太過份,我覺得咁樣仲輕鬆,信任好緊要\'

大宅

回覆:love_sukaa 的帖子

No

首頁

尾頁

跳至