想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

夏天玩到顛 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

聽過有jm隔咗成晚先睇到有線,又真係bingo...
好緊張添

大宅

回覆:棒棒隔咗一個鐘再睇有淺線

說明書話過左半個鐘之後出咩都宣判無效

複式洋房

回覆:棒棒隔咗一個鐘再睇有淺線

Day幾?隔成個鐘,照例不能作準,但我有次支棒放15分鐘後出現淺線最後真bingo. 或者你隔一、兩日再check?

大宅

引用:聽過有jm隔咗成晚先睇到有線,又真係bingo.

原帖由 garfield_small 於 15-11-07 發表
聽過有jm隔咗成晚先睇到有線,又真係bingo...
好緊張添
我第一次驗就係用呢隻牌子,都係隔左好耐先有淺線,不過就冇隔晚咁耐,之後買左支CB電子驗孕棒驗,真係有左

你都買支電子啦,我覺得準啲囉

俾埋我張相你參考下

大宅

回覆:MrsPerthLiu 的帖子

大宅

回覆:garfield_small 的帖子

過咗due day 3日,day 35
last period係6/10,24/10,26/10有dodo
試咗4個cycles, 我幾時係排卵,要dodo完全唔俾老公知,佢無壓力,我有壓力

呢個cycle我剷走咗bk app, 自己突然放鬆到,分享完畢

ps:
大女試咗2 cycles
阿妹試咗14 cycles

首頁

尾頁

跳至