跳至

首頁

尾頁

大宅

質數及服務好唔好?

大宅

我約咗去影呀!!! 影完番嚟話你知!!!

[ 本文章最後由 JessBB 於 08-8-11 16:26 編輯 ]

大宅

我都想知,可唔可以share吓????

大宅

好呀,記得同我地share!

原文章由 JessBB 於 08-8-10 15:22 發表
我約咗今下午6點去影呀!!! 影完番嚟話你知!!!

別墅

我都想知^.^

我要天真, 可愛的做形.
如小蜜蜂

大宅

哈哈!!! 我影完返嚟喇!!!

我覺得都算OK, 因為囝囝都有"樓"眼訓, 所以唔係好識笑!! 我一去到, 就有個姐姐好好人, 叫我選擇造型, 又同我個囝玩下warm up下, 因為我個仔唔係笑好多, 但D相出嚟都OK, 所以我覺得佢地攞角度都攞得唔錯, 所以我覺得整體嚟講算OK.

[ 本文章最後由 JessBB 於 08-8-11 16:40 編輯 ]

別墅

原文章由 JessBB 於 08-8-11 16:26 發表

我覺得都算OK, 因為囝囝都有"樓"眼訓, 所以唔係好識笑!! 我一去到, 就有個姐姐好好人, 叫我選擇造型, 又同我個囝玩下warm up下, 因為我個仔唔係笑好多, 但D相出嚟都OK, 所以我覺得佢地攞角 ...

咁有無相睇呀, 同埋影左幾多 呀?

男爵府

我都想知呀~

大宅

禽日打去book閒日最快個期都要9月中打後先有,如果六日要去到11月先有得影啊...到時都10個月了!早知早d打去book啦...

大宅

原文章由 kyuen 於 08-8-12 13:21 發表
禽日打去book閒日最快個期都要9月中打後先有,如果六日要去到11月先有得影啊...到時都10個月了!早知早d打去book啦...

我都係咁呀!!! 但係就同佢地講留waiting list, 如果星期六日有人取消就call我地, 我就係咁早咗影呀!!! 本應我都係9月先影, 仲要影平日, 老公要攞假, 所以佢話有位我咪即刻話OK, 點知就係無考慮到囝囝仲未肯坐定定比人影, 所以氹佢影時都好辛苦.

大宅

係啦...咁鬼full!我book咗9月19日2點,果時就大啲攞...8個半月,但平日影...咁倆公婆都要叻假,又怕到時bb瞓唔夠夾唔啱佢嘅時間,到時縷計唔肯合作換衫就死火喇!

大宅

我都book左9月19號, 係黃昏時間6~7, 希望阿b到時唔好扭眼訓. 請問, 佢地時間好似好緊迫, 每個bb得一個鐘影4個造型夠唔夠時間? JessBB, 你揀左mud野造型? 我見有d係bb冇著衫剩係戴住冷巾, 或者天使對翼, 好可愛但驚唔驚冷親?

大宅

原文章由 qqbabe 於 08-8-12 15:38 發表
我都book左9月19號, 係黃昏時間6~7, 希望阿b到時唔好扭眼訓. 請問, 佢地時間好似好緊迫, 每個bb得一個鐘影4個造型夠唔夠時間? JessBB, 你揀左mud野造型? 我見有d係bb冇著衫剩係戴住冷巾, 或者天使對翼, 好可愛但驚唔 ...

時間就唔緊迫, 都我同囝囝影最後係家庭照, 我一抱佢佢就"late"埋喺我心口要訓覺, 唔多合作咁, 個攝影師見咁都有D無咩心機影咁, 有D求其囉!!! 但D相出嚟效果就好好!!! 所以佢地都好專業, 我個仔咁的狀態, 都影得佢好靚.
如果BB唔著衫, 佢地會問你要唔要開暖爐, 佢地都好細心, 所以唔怕冷親. 我囝囝就影咗天使, 泰山,同彈綱琴, 我覺得BB其中一個造型一定要影唔著衫, 因為咁先最純真, 自然, 真係可愛到難以形容, 我最鐘意都係佢扮天使嗰張.

別墅

原文章由 JessBB 於 08-8-11 16:26 發表

我覺得都算OK, 因為囝囝都有"樓"眼訓, 所以唔係好識笑!! 我一去到, 就有個姐姐好好人, 叫我選擇造型, 又同我個囝玩下warm up下, 因為我個仔唔係笑好多, 但D相出嚟都OK, 所以我覺得佢地攞角 ...

我都好想睇呀!分享吓得嗎?

禁止發言

大宅

原文章由 JessBB 於 08-8-10 15:22 發表

你係咪用BK BOOK, 我前日咗但到依家都無覆我

大宅

原文章由 SaSaHon 於 08-8-14 22:05 發表

你係咪用BK BOOK, 我前日咗但到依家都無覆我

我唔係用BK Book, 係自己打電話去呀!!! 你都快D啦!!!

別墅

我睇咗批相啦,天使個造形好CUTE,有張同爸爸影笑得好靚,好抵打

批相總括一個字----靚

民房

原文章由 miumiu1125 於 08-8-19 00:21 發表

我睇咗批相啦,天使個造形好CUTE,有張同爸爸影笑得好靚,好抵打

嘩..d相真係好靚呀!! 請問影左幾多錢呀??

我都好想幫bb影番一輯呀

大宅

原文章由 miumiu1125 於 08-8-19 00:21 發表

多謝呀!!! 囝囝一見到我就會笑, 所以同爸爸影時有我氹佢地笑, 所以笑得咁開心囉, 我個衰老公話唔單止個仔一見到我想笑, 就連佢本人一見到我就已經想笑, 因為我好似功夫熊貓入面隻熊貓喎!!! 所以嗰日我喺個攝影師後面氹佢地笑時, 咪笑得咁開心囉!!! 到我抱住個仔影時, 我老公就唔識氹個仔笑, 攪到我影嗰D相無佢地兩父子咁靚, 激死我呀!!!

首頁

尾頁

跳至