跳至

首頁

尾頁

男爵府

想問沙田麗豪酒店去黃金海岸最快方法? (除了的士)

大宅

1. 搭47x 去到城隧轉48x 去到基灣有小巴

2. if您book左房, 可去tst ymca同半島酒店中間有好多旅巴停, 有免費shuttle bus, 會登記住客名
o廿麗豪搭車去火車站, 去到尖東站一上咪己經係ymca 附近啦

方法2 我上2 week 試過, 快好多

quote]原文章由 Calbee1018 於 08-8-12 11:30 發表
想問沙田麗豪酒店去黃金海岸最快方法? (除了的士) [/quote]
鼎為煉銀, 爐為煉金; 惟有耶和華熬煉人心  
箴言. 17:3

男爵府

原文章由 叉雞飯 於 08-8-12 13:57 發表
1. 搭47x 去到城隧轉48x 去到基灣有小巴

2. if您book左房, 可去tst ymca同半島酒店中間有好多旅巴停, 有免費shuttle bus, 會登記住客名
o廿麗豪搭車去火車站, 去到尖東站一上咪己經係ymca 附近啦

方法2 我上2 week ...

我冇book 到房
我只想同小朋友去玩沙, 除了黃金海岸, 最近那裡有沙灘?

複式洋房

烏溪沙:
1. 由麗豪行去禾輋搭810專線小巴並告訴司機叔叔烏溪沙總站有落.
2. 馬鐵在新港城落向烏溪沙海邊方向行.

大宅

烏溪沙附近修路, 個沙灘E+ 無乜沙, 仲超多蚤, 一踏入就上晒隻腳, 留唔到1分鐘

其實可考慮去赤柱, D沙好過黃金海岸
坐KCR 去到紅磡, 行番出尖東, 康宏廣場樓下有架巴士

原文章由 klho 於 08-8-12 21:26 發表
烏溪沙:
1. 由麗豪行去禾輋搭810專線小巴並告訴司機叔叔烏溪沙總站有落.
2. 馬鐵在新港城落向烏溪沙海邊方向行.

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都想去黃金海岸, 有無人試過call 八折的,或者call貨van?

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 親子達人勳章

點解唔搭299去西貢呀 ... ??

你如果去黃金海岸, 搭49x 去到荃灣千色店落車 ..
再轉 61m bus or 去元朗果d van仔都得 ..

原文章由 Calbee1018 於 08-8-12 17:41 發表

我冇book 到房
我只想同小朋友去玩沙, 除了黃金海岸, 最近那裡有沙灘?

大宅

犯法架, 唔好呀

原文章由 km1357 於 08-8-13 16:55 發表
我都想去黃金海岸, 有無人試過call 八折的,或者call貨van?

首頁

尾頁

跳至