自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

春季勳章

除了館內的Delifrance外, 附近有咩地方食早餐家?

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:除了館內的Delifrance外,+附近有咩地方食早

原帖由 mocha_y 於 15-11-24 發表
行去聖保祿方向有茶餐廳大快活麥當當任揀。則門對住潮州菜最近推出外賣點心$15/籠,隔離七仔有撈麵魚旦燒賣

大宅

引用:除了館內的Delifrance外, 附近有咩地方食早

原帖由 mocha_y 於 15-11-24 發表
向大坑方向行,過了皇仁就有大家x, 其他茶餐廳。

男爵府

好媽媽勳章

回覆:mocha_y 的帖子

鍾意大排檔同飲奶茶的,可以入大坑炳記,約五分鐘路程。想食滑腸粉同好味牛脷蘇的,去康記。但2個地方都唔坐得耐。
想飲靚咖啡同食正斗嘅牛角包,Apple Danish, 可以去blisshive.

伯爵府

春季勳章

引用:鍾意大排檔同飲奶茶的,可以入大坑炳記,約

原帖由 imuran 於 15-11-24 發表
鍾意大排檔同飲奶茶的,可以入大坑炳記,約五分鐘路程。想食滑腸粉同好味牛脷蘇的,去康記。但2個地方都唔 ...
原來去大坑行5分鐘到, 好快喎。Thx!

伯爵府

春季勳章

引用:Quote:原帖由 mocha_y 於 15-11-24 發表除

原帖由 Charlotte_mom 於 15-11-24 發表
行去聖保祿方向有茶餐廳大快活麥當當任揀。則門對住潮州菜最近推出外賣點心$15/籠,隔離七仔有撈麵 ...
唔講唔識行, thx!

首頁

尾頁

跳至