官方團購

跳至

首頁

尾頁

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛

[下載訂購表格]

團購數量滿20(可選購不同款式),即可以優惠價訂購
王國團購截止日期:2008829由於產品種類眾多,產品種類及售價查看訂購表格(:自攜貨品
不設送貨)
條款及細則:
*請先回覆此主題作登記,請順序報數、填上閣下的登入名稱及認購數量,例回覆如下:

1 bkeditor / 1
2 apple007 / 1
3 mandymama / 1
1. 各會員如有興趣訂購以上貨品,請將支票連同訂購表格及回郵信封(並貼上$1.4郵票),郵寄至「上環荷李活道233號荷李活商業中心141401- 1403室」親子王國收,信封面請註明:「壽桃牌產品」

2.
若所參與團購貨品的會員人數不足(訂購表格及支票截郵時間以團購截止日期2008829為準),我們將會回郵寄出閣下之支票,敬請留意。

3. 若團購成功,閣下將會收到確認信。
訂購者須親身到「親子王國」辦公室提取產品。(地址:上環荷李活道233號荷李活商業中心101001)

3. 以上團購項目之價錢及數量為產品供應商所提供,可能會不定期作出調整,價錢只供參考。

4.
親子王國及產品供應商保留最終決定權。

大宅

一箱有多少包?

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛

原文章由 cwl004 於 08-8-15 17:17 發表
一箱有多少包?

請參看訂購表格。

管理員

原文章由 團購隊長 於 08-8-15 18:21 發表

請參看訂購表格。

唔好意思,表格內未有訂明。稍後會有更新。

管理員

原文章由 cwl004 於 08-8-15 17:17 發表
一箱有多少包?

團購表格已更生。

大宅

請問除了表格上的產品, 可否買其他 ? 例如 : 蝦子面

原文章由 團購隊長 於 08-8-15 13:27 發表

[下載訂購表格]

團購數量滿20箱(可選購不同款式),即可以優惠價訂購
王國團購截止日期:2008年8月29日由於產品種類眾多,產品種類及售價查看訂購表格(註:自攜貨品
不設送貨)
條款及細則:
*請先回覆此主題作登記,請順 ...

管理員

原文章由 xpower 於 08-8-18 13:53 發表
請問除了表格上的產品, 可否買其他 ? 例如 : 蝦子面

只能訂購表格內貨品。

男爵府

有沒有第二個取貨點在九龍啊!

只可以在上環取(仲要唔近mtr站),來回過海的車資都係返度喎!
仲要係office hour,我都係返朝九晚六,點攞啊!

強烈要求增加取貨點.否則團購只形同虛設!

管理員

原文章由 freeapple 於 08-8-19 12:24 發表
有沒有第二個取貨點在九龍啊!

只可以在上環取(仲要唔近mtr站),來回過海的車資都係返度喎!
仲要係office hour,我都係返朝九晚六,點攞啊!

強烈要求增加取貨點.否則團購只形同虛設! ...

團購隊長絕對理解會員在取貨點及時間上的疑慮。安排上環為第一站取貨點是要測試會員對貨品的需求。擴展團購取貨點到其他區域已在計劃之內,但需視會員的回應。
如達最低採購量,取貨日期及時間將列明於確認信內。時間將安排於下午六時至九時。

男爵府

但上環取貨,實在未能吸引會員訂購,那又如何測試會員對貨品的需求呢?以我為例,其實我想訂的,但來回車費及時間,仲貴過我到超市買,我又點會訂,沒有會員下單,你們就以為這款貨品沒有需求,但其實我們是需要的,只是取貨地點不合適,所以沒有人下單.唔知你明唔明白這個關係呢

原文章由 團購隊長 於 08-8-19 13:48 發表

團購隊長絕對理解會員在取貨點及時間上的疑慮。安排上環為第一站取貨點是要測試會員對貨品的需求。擴展團購取貨點到其他區域已在計劃之內,但需視會員的回應。
如達最低採購量,取貨日期及時間將列明於確認信內。時間 ...

禁止訪問

好媽媽勳章

侯爵府

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Support x 2
原文章由 freeapple 於 08-8-19 16:31 發表
但上環取貨,實在未能吸引會員訂購,那又如何測試會員對貨品的需求呢?以我為例,其實我想訂的,但來回車費及時間,仲貴過我到超市買,我又點會訂,沒有會員下單,你們就以為這款貨品沒有需求,但其實我們是需要的,只是取貨地點 ...

大宅

我都想訂架!
但係我住粉嶺,車錢,時間,仲有人力呢.....
上環真係太遠啦!!
應該設多幾個點比會員去取貨

大宅

睛靈勳章

壽桃牌產品

1/ 柏禧媽咪 - 3 箱 - 上環取
知足常樂珍惜身邊人

男爵府

請問有無買滿幾多錢可以送貨呀?

管理員

回覆 #15 fannynsf 的文章

此團購活動未有送貨上門的安排。我們只安排一個派發點讓會員提貨。

男爵府

点樣可以訂唔同味呀??可以唔用支票嗎??可以提貨時比現金嗎??

管理員

原文章由 yaukwan 於 08-8-21 03:34 發表
点樣可以訂唔同味呀??可以唔用支票嗎??可以提貨時比現金嗎??

唔好意思,訂購以箱(即味道)做單位,不能分拆。收支票是為確定真正數量。

禁止訪問

管理員

原文章由 girl_girl_email 於 08-8-23 22:42 發表
團長,

為何米又可以安排多個地點呢!
其實你都可以定日期連同米的日子嗎!
咁會放便大家呀!
會多d人買的!

現時超力米的做法與壽桃麵是一樣的。

首頁

尾頁

跳至