想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

月中自然流產後,昨天早上發現蛋清,馬上覺得有希望了,現在開始努力造人...有跟我相似經歷的jm??

侯爵府

回覆:自然流產後想盡快懷孕

我都係等緊

別墅

回覆:shampoomama 的帖子

我10月尾自然流!岩岩M到左!睇中醫調理下希望生到𤠣B!

別墅

回覆:Dot0716 的帖子

我看到很多jm沒到下次MC就直接又懷孕了,很羨慕啊....實在等唔切了.....請問jm 你來了第一次M了嗎?

別墅

引用:我10月尾自然流!岩岩M到左!睇中醫調理下

原帖由 Hirkohk 於 15-11-30 發表
希望妳很快就有好消息,大家一齊努力

別墅

引用:我10月尾自然流!岩岩M到左!睇中醫調理下

原帖由 Hirkohk 於 15-11-30 發表
希望妳很快就有好消息,大家一齊努力

大宅

我想請教下,如果自然流產,d懷孕徵狀(胸脹胃脹之類)要幾耐先消失架? 我啱啱5w,但今日下午去照陰超,但照唔到胎囊,醫生話好大機會已經走左…醫生話唔洗食藥等m到就得,要隔幾耐先會m到?

複式洋房

畀面勳章

我10月23日自然流產,6w沒生長,昨天第1日m come,希望快d bingo,現在每次行埋都心情緊張,同之前放鬆心情差好遠,希望大家早日bingo^^

大宅

引用:我10月23日自然流產,6w沒生長,昨天第1日m c

原帖由 JJS315 於 15-12-01 發表
我10月23日自然流產,6w沒生長,昨天第1日m come,希望快d bingo,現在每次行埋都心情緊張,同之前放鬆心情差好 ...
原來要隔成個月先會嚟m架?!😱
咁呢個月期間會唔會有咩唔舒服架? 仍然會有懷孕徵狀?

別墅

引用:月中自然流產後,昨天早上發現蛋清,馬上覺

原帖由 shampoomama 於 15-11-30 發表
月中自然流產後,昨天早上發現蛋清,馬上覺得有希望了,現在開始努力造人...有跟我相似經歷的jm??

...
我9月中自然流...一次m到再開工!而家6w喇加油!

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

我係10月中自然流...上個禮拜中第一次黎M, 我都想今個月開工, 但有啲担心太早好似未READY好身體.... 想隔個月先再開工..

不過放鬆心情真係好重要... 呢段時間個人睇開左之後..M 的色3都寧舍靚

同埋我都想有多啲JM 有同類情況而又一次M 就成功BINGO的分享,,,等我都有信心希望一擊即中...

別墅

回覆:belopy 的帖子

我流啡幾日後變流紅色就似剛來m的第一天,第二天起床時,已經好明顯胸部沒有脹,胃部和肚部變得扁平,好明顯㗎,所以當時我已心知不妙,下午去睇婦科時就確定小天使已走,哭成淚人了

別墅

引用:我係10月中自然流...上個禮拜中第一次黎M,

原帖由 apelok 於 15-12-01 發表

我係10月中自然流...上個禮拜中第一次黎M, 我都想今個月開工, ...
我都係之前睇到好多jm小產後一擊即中嘅例子變得好似人生有返D希望

禁止訪問

回覆樓主:

別墅

引用:我唔知原來流完可以咁快開工 我上年流完西

原帖由 Manmansiu 於 15-12-01 發表
我唔知原來流完可以咁快開工
我上年流完
西醫話第4次m完先好開始再做人
其實調理好身體再懷孕對媽咪會好D,不過自己太心急等唔到啫~~加油呀,小天使隨時就黎㗎喇

複式洋房

畀面勳章

回覆 belopy 的帖子

懷孕徵狀冇晒,我由知道前一星期,沒有口淡也沒有想嘔了,但胸肚依然脹,流左1個星期後就沒有任何懷孕徵狀,冇咩唔舒服,只係頭兩星期扯住咁感覺!

大宅

回覆:shampoomama 的帖子

我追第二胎6月頭小產完一次m中返
但我冇人地咁好彩
9月又流左
而家又等緊派彩

大宅

由知道bingo到尋日用陰超見唔到胎,我從來冇流紅流啡,完全唔知佢係幾時走左😭尋日照完都仲諗住可能遲排卵個胎太細睇漏眼啫,又冇見紅應該仲有dd機會…
點知今朝起身用晨v再驗,已經得返好微弱嘅粉紅色,明顯淺色左好多…胸只有小小脹,肚已經完全冇脹仲可以好自然收腹,小小m到feel赤赤地咁…我諗佢真係去左做小天使lu…

複式洋房

回覆 shampoomama 的帖子

我都係11月中流產,m而家都未黎,其實係咪要黎m之後先會排卵架,定唔使等第一次m黎就可以開工呢?

別墅

回覆:thegreen 的帖子

我本來是想聽醫生話來完一次m先開工,但上網看到很多沒刮宮沒手術及週期少的jm也沒來第一次m就再bingo,而且陀得很好,所以加上自己又心急,身心都覺得可以再試時便開了一次工了!因為我連藥也不用塞,自然流的所以覺得沒有那麼傷....

首頁

尾頁

跳至