跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 michelleT 於 08-9-2 01:19 發表
我係0801媽媽,我都有興趣,我已經打咗电話去報咗星期六,本來想3:00-4:00pm 但係Full 咗,有冇mama可以同我Cheyan group 班 (Sat 2:00-3:00)or(Sat4:00-5:00)

我妹妹都係0801的,但我報左幼潛,唔知抽唔抽到,抽唔到的話同你group埋一組好嗎,我地9月中就收到通知信的了。

洋房

仲有冇其她mama想報星期六EAC Playgroup 呀
我好想9月第三個星期前開始呀 快啲開學嗎!我吾想BB係屋企淨係對住BunBunmouth:
:-)  :-(  :-D  ;-)  :-o  8-)  :-?  :-P  :-x [size=medium]tong

大宅

please send the details to me, thanks.
"[email protected]"

大宅

我ok呀, 不過我仲等緊樓主send d leaflet俾我! 你有無contact details丫?

原文章由 michelleT 於 08-9-2 22:25 發表
我好想9月第三個星期前開始呀 快啲開學嗎!我吾想BB係屋企淨係對住BunBunmouth:

別墅

醒目開學勳章

原文章由 EstherCheng 於 08-9-4 15:12 發表
我ok呀, 不過我仲等緊樓主send d leaflet俾我! 你有無contact details丫?

各位,

我都想比亞B試下,不過認知唔多,
點樣報名架,可以預埋我嗎!
2個B係12月18日出生,有無位呀?
請有關媽咪聯絡和給我資料好嗎?
唔該哂!

大宅

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

Please e-mail detail to [email protected]

Thanks!

大宅

我都想join,都係等緊info.

原文章由 EstherCheng 於 08-9-4 15:12 發表

大宅

原文章由 michelleT 於 08-9-2 22:25 發表

如果自組,一組幾多人?同埋可唔可以試堂先?試堂幾錢?

洋房

EAC Playgroup

我今日打電話去問EAC星期六啲班,原來2:00-3:00 and 4:00
-5:00pm 已經full 咗
現在得返11:00-12:00 or 12:00-1:00pm

如有興趣的媽媽不如我哋自組一Group啦 仲欠2個Baby呀

1. Cheyan
2. Esther
3. Gloria
4.
5.
:-)  :-(  :-D  ;-)  :-o  8-)  :-?  :-P  :-x [size=medium]tong

民房

I'm intestered...

如有興趣的媽媽不如我哋自組一Group啦 仲欠1個Baby呀

1. Cheyan
2. Esther
3. Gloria
4. Flora
5.

大宅

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

原文章由 floraliu87 於 08-9-8 23:37 發表
I'm intestered...

如有興趣的媽媽不如我哋自組一Group啦 仲欠1個Baby呀

1. Cheyan
2. Esther
3. Gloria
4. Flora
5.

When is the staring date? & yours babies all 9 months old to go to the playgroup? It seems too small(early)?

大宅

嘩…咁快組到一班喇…勁…希望你地BB會好似我小王子咁…一路咁進步啦!

kissmaggie
:-P [size=medium]我小王子三月廿七日出o左世了,奇妙旅程展開喇,每日無盡變化同新奇驚喜,我同老公都娛樂無窮

http://hk.myblog.yahoo.com/maggie_709/

男爵府

原文章由 kissmaggie 於 08-8-17 17:01 發表
我係0703媽咪…我地班係自組既…有5個一樣大既BB(17 month)…佢地由各顧各到一齊玩…由唔留心到一齊學…由唔知的做咩到一齊touch…由唔識跳到一齊跳…大有進步…一堂比一堂進步…我地進入第二個月上堂…大約就好似nu ...

I've interested, pls send detials to

[email protected]

thanks.

大宅

原文章由 kissmaggie 於 08-8-17 17:01 發表
我係0703媽咪…我地班係自組既…有5個一樣大既BB(17 month)…佢地由各顧各到一齊玩…由唔留心到一齊學…由唔知的做咩到一齊touch…由唔識跳到一齊跳…大有進步…一堂比一堂進步…我地進入第二個月上堂…大約就好似nu ...

我有興趣, 可否send資料俾我? Thank you!
pm or e-mail: [email protected]

ssbaby

複式洋房

EAC playgroup

please send me the information, thanks
email: [email protected]

大宅

please send me the information, thanks

大宅

複式洋房

Pls send me more info, thx.

民房

COULD YOU SEND DETAILS TO ME, TKSX1,000

MY EMAIL: [email protected]

複式洋房

回覆 #11 michelleT 的文章

EAC Playgroup

我個b都想參加, 有位嗎?

首頁

尾頁

跳至