潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Mikitung 發表於 15-12-3 07:28
想請問no. 係??

返屋企睇下張單話你知丫

大宅

jeanne1120 發表於 15-12-3 10:28
靚!我都好鍾意呢個款!係咪最細 size?
希望呢個款長出啦... 之前買左個classic,老公話我有排都唔可以再 ...

唔係呀,今次出果3個size入面最大果個黎嫁,不過之前出過再大啲既,大啲做湊仔袋就好少少,我個女7歲喇,所以買袋唔洗預咁多位俾佢喇

公爵府

大宅

happy_yan 發表於 15-12-3 12:00
呢個咩size ?
重嗎?做湊仔袋唔知得唔得呢

今次出既3個size入面最大,但係佢可能之後既季度再出會有再大啲,因為之前都出過大啲既,如果bb仲細,多野拎既話,可能啱啱好嫁另,大一個size要遲啲睇下佢會唔會再出啦,重就一定無GST咁重,但係容量可以媲美GST大size所以都好方便

大宅

llmom 發表於 15-12-3 10:53
我昨天在shop 見到粉紅色,靚但非常淺色,應該好易dirty ! 這個grey 好好多

...

其實係牛仔布既色,唔係太近grey,之前出過近黑色既grey都好靚,不過今季得佢,粉紅同黃,怕污糟一定揀依隻色,如果唔係變左灰粉紅或者灰粉黃就好肉酸

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:我愛Corina 發表於 15-12-3 07:07 唔

原帖由 kitlong_yim 於 15-12-03 發表
我見過之前果隻grey真係同依隻色好唔同,可能果時未有實物SA覺得係grey

另外果兩隻色其實都唔 ...
咁要再去,因為上次同老公出,佢極掃我慶,佢問我係咪想買果個環保袋

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:llmom 發表於 15-12-3 10:53 我昨天

其實係牛仔布既色,唔係太近grey,之前出過近黑色既grey都好靚,不過今季得佢,粉紅同黃,怕污糟一定揀依隻 ...
應該仲有個grey,都係淺色系,因為SA比相我睇,我見到淺色無再留意。
如果係你呢隻,我肯定會望耐d

大宅

我愛Corina 發表於 15-12-3 12:58
應該仲有個grey,都係淺色系,因為SA比相我睇,我見到淺色無再留意。
如果係你呢隻,我肯定會望耐d ...

咁我都唔肯定今季有無grey,因為我無落舖睇呀,SA俾左相俾我睇覺得依個ok,就叫佢留貨俾我即刻差遣老公落去搵SA買左佢返黎,可能其他地區有香港無返都唔出其既,我係TPF果邊都未有見到grey呀,可能grey得好少量所以暴光率唔高有無得叫你SA send相黎借圖睇下呀?

大宅

我愛Corina 發表於 15-12-3 12:56
咁要再去,因為上次同老公出,佢極掃我慶,佢問我係咪想買果個環保袋

...

咁如果你見到grey既睇下可唔可以影張相黎睇下,我都鍾意grey嫁,如果有我叫老公殺埋個grey俾我咁反而我老公又無話佢似環保袋喎,佢仲話牛仔布無咁重可以去街市買餸都唔怕,就算濕左水又無皮咁煩咁難打理,平平地咪當多個袋粗用囉

瑪瑙宮

引用:Quote:我愛Corina 發表於 15-12-3 12:58 應

咁我都唔肯定今季有無grey,因為我無落舖睇呀,SA俾左相俾我睇覺得依個ok,就叫佢留貨俾我即刻差遣老公落 ...
我地呢邊d SA無咁熱情架,唔興send 相,佢係比部ipad我睇咋。
睇下下星期得唔得閒出去先。

瑪瑙宮

引用:Quote:我愛Corina 發表於 15-12-3 12:56 咁

咁如果你見到grey既睇下可唔可以影張相黎睇下,我都鍾意grey嫁,如果有我叫老公殺埋個grey俾我咁 ...
印象中都係淺色,粗用未必岩呀。

大宅

我愛Corina 發表於 15-12-3 12:56

...

不過有時男人真係唔明女人對手袋觸覺嫁,去唔同場合或者地方就要有唔同款唔同大細唔同質地既手袋替換,如果我老公咁同我講,我就會同佢講“我就係要萬8蚊買個環保袋,你係咪唔俾錢丫?”(如果自己俾錢既就唔洗同佢講野即刻叫SA幫我拎入去pack好佢出埋張單俾我找數)

大宅

kitlong_yim 發表於 15-12-3 13:36
不過有時男人真係唔明女人對手袋觸覺嫁,去唔同場合或者地方就要有唔同款唔同大細唔同質地既手袋替換,如 ...

仲要去埋其他唔同牌子買晒佢眼中既環保袋,激返佢轉頭

大宅

jeanne1120 發表於 15-12-3 10:28
靚!我都好鍾意呢個款!係咪最細 size?
希望呢個款長出啦... 之前買左個classic,老公話我有排都唔可以再 ...

你就好啦,買到啱心水既classic,我仲未搵到個啱色啱扣啱size既classic呀,唯有買依個頂住毒癮先

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+kitlong_yim+於+15-12-03+發

原帖由 happy_yan 於 15-12-03 發表
呢個咩size ?
重嗎?做湊仔袋唔知得唔得呢
Size啱做但係會好重

大宅

kitlong_yim 發表於 15-12-3 12:09
返屋企睇下張單話你知丫

係A66941呀

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

子爵府

回覆:CC牛仔布袋

侯爵府

回覆:CC牛仔布袋

請問內籠係點架,袋口扣是咩樣?

愛是恆久忍耐......

大宅

首頁

尾頁

跳至