自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我有個朋友係我好好既朋友,做左amway後食好多supplements,有好大盒,日日食。
佢又無點sell我,但會分享佢公司d野,實驗比我知。 例如:
1.測試市面上的洗面奶ph直好高,佢地既產品ph直系中性,不過佢支洗面奶都要300咖,我會想:萬寧watsons d洗面野,我都洗左幾年啦,應該無野瓜。。。
2.動物性既蛋白可以食好多,我朋友話植物性蛋白會吸收,只有動物性蛋白卻會形成尿酸?

3.amway既洗潔精 連美國nasa都用緊?

仲話病 唔食藥,食supplements,但我覺得有時候細菌性感染,必須食抗生素喔。。。

其實有無人用緊佢d產品??係咪真係特別於其他公司?

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

我有搭朋友係佢果度買野呀
買洗衣液

男爵府

引用:我有搭朋友係佢果度買野呀買洗衣液

原帖由 la_source 於 15-12-04 發表
我有搭朋友係佢果度買野呀
買洗衣液
真係好用d

別墅

有識人做。不敢恭維。。。

wcpcelia    發表於 15-12-5 09:40
vala    發表於 15-12-4 15:13

男爵府

回覆:有無人-身邊既人做amway

我老公想買佢部濾水器,我仲諗緊

大宅

佢有D產品係好用, 但有冇佢講甘神奇就睇自己啦

PS. 我媽用左AMYWAY隻鑊二十幾年, 仲日日用緊

Kencbr    發表於 15-12-4 15:11

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

洗潔精,都真係好用。
我媽廿幾年前,唔知2千幾定3千(唔知有無記錯),買佢隻wok, 到而家仲用緊,原全無問題!

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

kayer 發表於 15-12-4 14:20
真係好用d
用後覺得OK同埋幾香所以一直有搭朋友幫手買囉.

伯爵府

回覆:有無人/身邊既人做amway?

講完

頭號閒人    發表於 15-12-4 14:41

子爵府

畀面勳章

我C6有朋友個細佬係入面做,佢借D宜搵我叔仔食飯,跟著同我叔仔講有野問我,上到我屋企開始sale我,我無買到野,仲話比我C6知,C6話比佢呀哥知,叔仔都有佢呀哥講,跟著佢無再搵過我

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

純買野唔傳銷咪幾好咁
其實係老公屋企人用開, 嫁左後先識呢個brand

洗衣液,洗潔精: 麻鬼煩, 下下去買拎咁遠重到死, 我無用
濾水器: 濾芯成千蚊, 不過係好用既
一set 煲 用左成20年, 真係好用
supplement: 佢地介紹買過黎食, 同食藥無分別 唔好特登買

已刪除用户

侯爵府

玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Amway啲產品雖然貴,但quality 真係好!

公爵府

2024年龍年勳章

有用洗衣粉同沬地水,其他嘢我特別買嚟用

男爵府

引用:純買野唔傳銷咪幾好咁其實係老公屋企人用開

原帖由 T.C.MAMA 於 15-12-04 發表
純買野唔傳銷咪幾好咁
其實係老公屋企人用開, 嫁左後先識呢個brand
洗潔精係咪洗得乾淨 唔傷手。我見好多人都話好用

複式洋房

回覆:kayer 的帖子

佢d supplements都ok 但護膚品我就覺得一般般 最記得就係佢個唔知咩煲 好鬼貴 不過衣間d sales算比較多正常人,唔似某幾間d sales 好似入左邪教咁洗晒腦

禁止訪問

引用:有識人做。不敢恭維。。。

侯爵府

親子王國15週年勳章

識人勁 buy 呢間 d 野, 跟佢方法食.... 仲瘦左好多 (本身係2XX磅重量級)

佢教我飲食法, 超高蛋白質, 唔敢跟~~~ 我反問高蛋白係日常食物選揀咪得, 點解一定要食 supplement? 佢答我 "咁唔通你一日食幾十隻烚蛋?"

如果..... 人類需要一日食幾十隻烚蛋先叫 "足夠" + "健康" ...... 咁呢個飲食法即係跟本實行唔到......

男爵府

我媽用左套wok廿年仲用緊,同埋食緊b雜
另外,洗潔精好用,有時都托阿媽買
其他唔知

公爵府

2018復活節勳章

洗潔精以前細妹朋友送過比媽咪用,好用

其實唔係會員點買到佢d產品?

首頁

尾頁

跳至