跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 kakashi 於 08-8-22 22:34 發表
WHO IS NEXT??

意思係咪留返下次生日會... 比邊個就下次先算啦...

子爵府

823 生日會tea buffet

各位靚媽,
星期六應該就唔會掛8號風、(如果8號風就一定唔會去啦~) 不過可能會落大雨、想請問各位會否照樣去、定prefer改期?

1) bonnie ------------------- 照去
2) waiwai --------------------照去
3) 日落 ------------------- 照去
4) mushroomn ------聽日學校要開會,仲要1點先開始,未知幾點先開完,話最快都要成3點,所以唔好計我住,我可以到啲話再加我個位啦,謝謝
5) bebe0123 (13/8)--------照去
6) kawaiimama ---------------照去
7) JoyJoy (15/8)------------------- 照去
8) miffy (28/9) ------------照去
9) siuyauyau --------------------------照去
10) JanisLeung -----------------照去
11) kit (20/9) ------ 照去
12) kiki (5/8) ----- 照去
13) kat (19/8) ----- 照去
14) yyy008 ------- 照去
15) agneslee (10/9) ----- 學校有事不能去
16) kakashi ------- 照去
http://hk.myblog.yahoo.com/chansukwai/

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!gQBYC8iRGBa3394TZMu8zBqW

男爵府

pm左~~

原文章由 siuyauyau 於 08-8-22 21:33 發表
bonnie媽,

可以pm你(地)d電話俾我嗎?

男爵府

各位靚媽,
聽日睇怕都會大雨, 如果覺得帶埋bb比較方便, 就帶埋啦~
聽日3:30pm, 旺角火車站新世紀廣場帝京酒店花月庭
booking : 雷小姐 - 16位

大宅

希望下晏唔好咁大雨啦~

大宅

報告 ! c6要開工, 我要湊住阿仔阿女 !!!!!!! 出唔到黎呀 !!!!!!!!!!!!!!!!! 唔開心呀 ~~~~

首頁

尾頁

跳至