自由講場

跳至

首頁
23456...21

尾頁

伯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

我當成件事都係樓主唔啱都好,但明明真係收多咗錢,點解唔退呢?唔退之餘仲搶人電話?我唔信有一間公司明明收多客人錢都話冇得退囉
疫情期間,JM們加油

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:colourmix d職員惡到呢

收銀有咩理由可以咁樣發癲搶電話
擺明係唔啱。

間公司應該要檢討下員工的服務態度

樓主用咩原因退貨/退錢。。
收銀都唔應該咁樣呀

大宅

其實唔記得拎起係少事o者..個個收銀...發咁大脾氣...仲人地手機...一定要投訴到底....

呢間鋪好似d人都係脾氣大d...好少入去

大宅

引用:Quote:原帖由+丫丫baby+於+15-12-09+發表樓

原帖由 enjoyeveryday 於 15-12-09 發表
我無幫襯過這店, 亦不知否店員是否如此惡劣. 但各位都係祇聽樓主的片面之詞就確定清楚成件事發生的始末!? ...
你係sales本人?唔想冇佐份工就好心做好份工啦,搶電話丟人電話行為分分鐘惹官非㗎

男爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+applewingyi411+於+15-12-09+

原帖由 cindy618 於 15-12-09 發表
記者會幫手打俾佢查明真相,還2 方公道
真係最好啦,因為係佢搶我電話其間,唔知邊個㩒到個錄影制,係我地將部電話拉拉扯扯其間同埋佢掉我電話果時既對話錄低晒

DoDoSo    發表於 15-12-11 14:42

珍珠宮

點解唔即場報警話佢搶電話

伯爵府

開始樓主係有疏忽,但之後職員既行為係不能接受,初初動口,之後動手搶電話,呢個行為已經係犯法

珍珠宮

2023年兔年勳章 畀面勳章

成件事2邊都有誤會, 不過個收銀就勁勁勁有問題...我見"阿媽生個"度已經著左....

男爵府

好媽媽勳章

引用:點解唔即場報警話佢搶電話

原帖由 talktime 於 15-12-09 發表
點解唔即場報警話佢搶電話
當時冇諗過要真係報警,佢搶我電話果時我話要報警都係想佢放手,之後客戶服務員了解左件事打返比我,話果位職員話會自己辭職,話知道個職員真係有搶我電話,如果有需要可以落返分店報警,佢地會交返果段cctv比警方睇!

DoDoSo    發表於 15-12-11 14:43
yahho    發表於 15-12-11 00:52
咸蛋三寶飯    發表於 15-12-10 18:12
Ho_BB    發表於 15-12-10 10:48
cc_tse    發表於 15-12-10 00:16
M.Reis    發表於 15-12-9 13:22

珍珠宮

個收銀好有問題,明明收錯錢,點可能無得退,仲要癲到搶人電話,報警拉佢都仲得呀!

不過你又係,點會俾錢仲放支野係籃,我係佢都吾會留意到件貨係咪自己店嘅野,因為只要個Barcode過到機,邊鬼個仲會去睇個label寫乜

子爵府

相信唔好彩遇著個有問題既職員... 樓主唔好彩... 一間公司成幾十甚至幾百個員工, 請著個有情緒病/精神有問題既員工... 都唔出奇

男爵府

好媽媽勳章

引用:個收銀好有問題,明明收錯錢,點可能無得退

原帖由 kavenzou 於 15-12-09 發表
個收銀好有問題,明明收錯錢,點可能無得退,仲要癲到搶人電話,報警拉佢都仲得呀!

不過你又係,點會俾錢 ...
其實係我行埋去個收銀櫃到既時候,有另一個sales不斷叫我買其他野,而個收銀就一手拎左個購物籃去過機,當時比佢煩到我咩都唔記得,淨係想快d比錢走人

男爵府

俾我會即場駡爆佢兼立即報警,可能我仲痴過佢……

伯爵府

呢間野是VEEKO集團, 個老闆是大6人,
佢D SALES 全部都是D 好惡的, 無咩好服務,

你睇咁多間呢類店, 佢O個間最無人行,
D 產品又係好DIRTY

kavenzou    發表於 15-12-9 11:44

侯爵府

樓主係有責任, 但嗰個收銀似係有精神病, 可能佢生活好大壓力

btw, 我一次都冇買過野, 同埋唔明佢點解仲未摺~~

侯爵府

畀面勳章

佢應該退返$噃。。。有乜咁困難呢

大宅

2邊都有責任
如果一開始你放入自己個袋到 (無帶袋?)
係唔係就唔會發生咁既問題。
由其你去左2間咁類同貨物既店鋪。

個職員搶你電話都有問題。

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:回覆 applewingyi411 的帖子個職員真係, 可

原帖由 luvkaka 於 15-12-09 發表
回覆 applewingyi411 的帖子

個職員真係, 可能精神壓力大? 少嘢佢為妙.
其實如果唔係要比錢既野,我會拎返岀黎先比錢

子爵府

雖然樓主都有責任。但係個sales都好有問題。個客只係唔小心。同埋都有解釋反。點解個sales仲唔肯擺休,強詞奪理呢?計多左樣貨,取消反咪得。呢啲服務態度真係唔得。

禁止訪問

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

回覆樓主:

首頁
23456...21

尾頁

跳至