自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

純分享:我最近試用Aveeno Baby隻燕麥成份lotion,可以比濕疹BB用。我BB用唔會笠,又易吸收,本來手臂有D油脂粒醫生話係皮膚乾引起,搽左幾日D粒粒有好轉到添

男爵府

回覆:Aveeno Baby Daily Moisture Lotion

本來用QV想轉下,呢幾日買左Aveeno一試好吸收

伯爵府

回覆:Aveeno Baby Daily Moisture Lotion

呢隻係好用,我試過濕疹配方𠴱隻仲正

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我女同我用呢個牌子既lotion會敏感,我女有濕疹問題

大宅

有冇味架?
我仔用緊施巴

大宅

呢隻好得 我仔用好多cream都濕疹甩皮 用呢隻無哂事

子爵府

引用:我女同我用呢個牌子既lotion會敏感,我女有

原帖由 stkyo 於 15-12-12 發表
我女同我用呢個牌子既lotion會敏感,我女有濕疹問題
我囝重嚴重左,勁r

首頁

尾頁

跳至